Shamanic Wombhealing

Shamansk Wombhealing utbildning

Shamanic Wombhealing är en djupgående helande resa tillbaka till ditt sanna Jag. Där du blir initierad och får ta del av Livmoderns magi och mysterier. 

Du får hjälp med att hela dina djupaste sår, trauman och transformera de blockeringar som du bär i din Livmoder. Präglingar som burits i din blodslinje i generationer tillbaka. Kraftfulla ceremonier hjälper dig att väcka din Livmoderkraft och ger dig förmågan att själv hela din Livmoder för att i nästa steg hjälpa andra kvinnor att helas.

I vårt trygga och heliga space kommer du vägledas och hållas i varsamhet för att utforska, processa och hela dina djupaste rum i dig. I det sanna mötet med andra Kvinnor helas det sårade Systerskapet i oss själva och ut i livsväven.

Med djup ödmjukhet och tacksamhet vill vi bjuda in till vår Shamanska Wombhealing utbildning i Gudinnans tjänst.
Utbildningen är två helger det vill säga två moduler fred- söndag. Du kommer att bli diplomerad i Shamansk Wombhealing.

Tiden är nu mogen för fler kvinnor att få tillgång till den kraft vi alla besitter. Vår Livmoder är en källa av magi och helande kraft. En kraft som kommer föda fram en vacker värld. Det är vår sanna natur och vi har tillgång till Moder Jords bibliotek av urgammal kunskap som världen väntar på. 

Som kvinna lagrar vi massor av energi/upplevelser i vårt bäcken. I livmodern, äggstockar, blygdben, höfterna och låren sätter sig mkt av det vi mött i livet, men vi bär även spår av det våra Förmödrar varit med om.

Våra mammasår och pappasår. Det sårade systerskapet, barndomstrauman, besvikelser, minnen av aborter och missfall, övergrepp, olycklig kärlek. Gammal skuld och skam från generationer tillbaka. Allt ryms i Vår Livmoder. Hon bär Alltet. Detta kan skapa stagnerad energi som orsakar blockeringar i vårt liv. Det kan visa sig på en mängd olika sätt, som minskad livslust, depression, minskad sexlust, trötthet mm.. Men också som fysiska problem som hormonella obalanser, oregelbundna blödningar, svåra menssmärtor, infertilitet, endometrios, värkproblematik, pmds, etc.
 

Wombhealing hjälper till att 
 frigöra gammal smärta och skapa utrymme för ny energi/ny kraft att ta plats
 öppnar upp för läkning/förlåtelse
 ökar blodcirkulationen så alla organ i kroppen får tillgång till mer syre 
 sätter fart på lymfsystemet
 boostar matsmältningssystemet
 frigör spänningar/stress, både emotionella och fysiska
 stöttar avgiftning, hjälper kroppen att rensa ut slagg/gifter

Wombhealing hjälper kroppen att balansera organen och hormonerna, så regelbunden behandling kan skänka en mer lustfylld/balanserad cykel och en hälsosam fertilitet både fysiskt och spirituellt.

Vi skapar en grupp på fb där deltagarna kan ta del och dela sin resa.

Datum 25-27 januari och 5-7 april 2019
Kostnad  5 350:-/helg betalar du hela beloppet är kostnaden 9 950:-
Inkl. boende i flerbäddsrum, vegansk hälsosam kost, diplomerad Shamansk Wombhealer. 


 

Anmälan Shamanic Wombhealing

Du hittar vårt Anmälningsformulär här
 

Citat o Recensioner - Shamanic Wombhealing

Det är med kärlek och djup tacksamhet som jag åker i från den sista schamanska wombhealing utbildningen på Gaia Life Kursgård. Redo att gå in i det nya och utveckla mig själv som wombhealer.  Det känns svårt att åka i från mina nyfunna systrar och två fantastiska lärare. Upplevelser och starka känslor som ej går att beskriva med ord. Öppnat dörrar till det mörkaste rummen. Se, möta, släppa och fylla på med det som ska vara där. Kärlek. I min kärlek dansar jag i mörkret.
De livshistorier jag bär har gjort mig till kvinnan jag är. Det kan göra ont att se och möta delar där inom.
Men jag vill vara skör, sårbar och stark. Jag vill leva i mig och i min kraft. Min womb vet vart sår, rädslor och illusioner tagit plats. Låter henne visa. Sanningar och processer kommer upp. Vet inte alltid när och hur. Men jag välkomnar.
Hon vet hur man transformerar och läker. Jag har tillit, tillit till att jag alltid är hållen av den stora modern och är vägledd av stjärnorna. Mysteriet och kraften är en unik gåva. En gåva som vi bär och håller djupt där inom, i womb och hjärta.
”Walk your talk”, det sannaste orden för dem som lär, för de som helar och visar vägar. Precis som dom mest fantastiska lärarna på Gaia Life kursgård. Att Ania och Anna arbetar utifrån den högsta källan av kärlek gör att det enda som fylls i mig är kärlek, trygghet och tillit. Trygghet i att vara som jag är. Tillit till att allt som sker inom mig, i och under alla processer alltid är för mitt högsta bästa. En väg i sanning och kärlek. I mörker och ljus. Jag är så tacksam. 
❤️Tack Ania Munay & Anna VargHona Engdahl - Mikaela, Shamanic Wombhealing 2018