Shamansk Wombhealing

Hon vet – din livmoder, hon vet. Hon bär din visdom, magi och kraft.
Hon är vår intuition. Hon är vår kreativitet.
Hon är sann.
Hon är vägen in till det stora mysteriet.

Hon håller våra sår, trauman, övergrepp och vår smärta – vi lagrar dem här.
Vilket ofta leder till blockeringar, destruktiva mönster och beteenden.
Blockeringar i vår kretivitet och sexualitet som håller oss ifrån att leva fritt – håller oss kvar i våra rädslor.

Som kvinnor är det här, i vår womb som århundraden av skuld och skam lagras.
Det är tid nu för att göra plats för den fria, vilda, sanna kvinnan!

Upptäck  den sanna naturen av din otroliga feminina cykel och ta kontakt med visdomen i din womb.
Släpp taget  om rädslor, otrygghet, otillräcklighet och ångest.
Lyssna  till din womb, och lär dig höra och känna din sanning.
Bli sedd  i din fulla kraft med allt som är du.
Transformera  källan till trauma , övergrepp och smärta.
Väck  kraft och sensualitet.

Att utforska djupet och det stora mysteriet i att vara kvinna.
Lyfta fram den unika visdom som finns i dig.
Genom att återta kontakten med din womb och din kropp samt släppa taget om smärta, trauma och alla gamla mönster och beteenden du bär med dig – så kan du komma i kontakt med din kretivitet, vitalitet, din inre kraft och din själs syfte.


♡♡♡

Shamanic Wombhealing är en djupgående helande resa tillbaka till ditt sanna Jag. Där du blir initierad och får ta del av Livmoderns magi och mysterier. 

Du får hjälp med att hela dina djupaste sår, trauman och transformera de blockeringar som du bär i din Livmoder. Präglingar som burits i din blodslinje i generationer tillbaka. Kraftfulla ceremonier hjälper dig att väcka din Livmoderkraft och ger dig förmågan att själv hela din Livmoder för att i nästa steg hjälpa andra kvinnor att helas.

I vårt trygga och heliga space kommer du vägledas och hållas i varsamhet för att utforska, processa och hela dina djupaste rum i dig. I det sanna mötet med andra Kvinnor helas det sårade Systerskapet i oss själva och ut i livsväven.

Med djup ödmjukhet och tacksamhet vill vi bjuda in till vår Shamanska Wombhealing utbildning i Gudinnans tjänst. Utbildningen är två helger det vill säga två moduler fred- söndag.
Du kommer att bli diplomerad i Shamansk Wombhealing.

Tiden är nu mogen för fler kvinnor att få tillgång till den kraft vi alla besitter. Vår Livmoder är en källa av magi och helande kraft. En kraft som kommer föda fram en vacker värld. Det är vår sanna natur och vi har tillgång till Moder Jords bibliotek av urgammal kunskap som världen väntar på. 

Vi skapar en grupp på fb där deltagarna kan ta del och dela sin resa.

Datum: 11-13 oktober samt 13-15 december 2019
Kostnad  5 650:-/helg betalar du hela beloppet är kostnaden 9 950:-
Inkl. boende i flerbäddsrum, vegansk hälsosam kost, diplomerad Shamansk Wombhealer. 

Lärare: Ania Munay & Hanna Nilsson
Ania och Hanna är båda Shamanska Natur prästinnor invigda i Hels mysterier, vandrar den Shamanska vägen. Båda är utbildade KBT terapeuter med lång erfarenhet att arbeta med kvinnor med trauma, missbruk, fysiska och psykiska övergrepp.


 


Wombhealing hjälper
kroppen att balansera organen och hormonerna, så regelbunden behandling kan skänka en mer lustfylld/balanserad cykel och en hälsosam fertilitet både fysiskt och spirituellt.

Anmälan Shamansk Wombhealing

Du hittar vårt Anmälningsformulär här
 

Citat o Recensioner - Shamansk wombhealing

Det är med kärlek och djup tacksamhet som jag åker i från den sista schamanska wombhealing utbildningen på Gaia Life Kursgård. Redo att gå in i det nya och utveckla mig själv som wombhealer.  Det känns svårt att åka i från mina nyfunna systrar och två fantastiska lärare. Upplevelser och starka känslor som ej går att beskriva med ord. Öppnat dörrar till det mörkaste rummen. Se, möta, släppa och fylla på med det som ska vara där. Kärlek. I min kärlek dansar jag i mörkret.
De livshistorier jag bär har gjort mig till kvinnan jag är. Det kan göra ont att se och möta delar där inom.
Men jag vill vara skör, sårbar och stark. Jag vill leva i mig och i min kraft. Min womb vet vart sår, rädslor och illusioner tagit plats. Låter henne visa. Sanningar och processer kommer upp. Vet inte alltid när och hur. Men jag välkomnar.
Hon vet hur man transformerar och läker. Jag har tillit, tillit till att jag alltid är hållen av den stora modern och är vägledd av stjärnorna. Mysteriet och kraften är en unik gåva. En gåva som vi bär och håller djupt där inom, i womb och hjärta.
”Walk your talk”, det sannaste orden för dem som lär, för de som helar och visar vägar. Precis som dom mest fantastiska lärarna på Gaia Life kursgård. Att ni arbetar utifrån den högsta källan av kärlek gör att det enda som fylls i mig är kärlek, trygghet och tillit. Trygghet i att vara som jag är. Tillit till att allt som sker inom mig, i och under alla processer alltid är för mitt högsta bästa. En väg i sanning och kärlek. I mörker och ljus. Jag är så tacksam. 
❤️Tack  - Mikaela, Shamanic Wombhealing 2018