Siarens väg

Utbildning i medial utveckling

Nu kan vi med stor glädje bjuda in till denna fantastiska och unika utbildning i medial utveckling; “Siarens väg” med start VT 2020!

Sedan urminnes tider har visa kvinnor och män rest in i drömtiden för att söka kunskap och svar på livets stora frågor. Genom förmågan att förändra sitt medvetandetillstånd kunde de tala med Gudinnan Moder Jord och Den stora anden, djurriket och växtriket. De kallades siare, shamaner, medicinkvinnor- och män, visa gummor, orakel och völvor. De använde verktyg som runor, kort, örter och stjärnorna för att förmedla andevärldens budskap och visdom. Siarens väg navigerar genom mörker och urkraft såväl som ljus och stjärnstoff.

Under denna utbildning får du genom det shamanska förhållningsättet ta del av tekniker och verktyg för att utforska och utveckla dina mediala kanaler som klarsyn (clairvoyance), klarvetande, klarkännande och klarhörsel. Du får i ett tryggt space möjligheten att öka din förståelse för hur dessa förmågor samspelar just för dig och hur du tryggt kan använda dem för att tjäna dig själv och andra. Du lär dig gräva dina rötter djupt ner i Moder Jord för att kunna öppna upp ditt kronchakra för högre esoterisk energi och kunskap.

Genom meditation och trumresor förstärker vi kontakten med ditt andliga supportteam som består av dina guider, änglar och spirits och lär oss att navigera mellan den fysiska världen och andevärlden. Vi kommer också träna oss att förmedla dess kärleksfulla vägledning genom användandet av orakelkort och runor. Du kommer lära dig att läsa energi och hämta information från en individs energifält genom aura-scanning, kommunicera med förmödrar och förfäder och mycket mer med stort fokus på praktisk övning.

Lärare är Emilia Andersson, utbildad Shamansk naturprästinna och Intuitive Angel Messenger med erfarenhet av medialt arbete och cirkelarbete sedan flera år.

Utbildningen består av fyra kurstillfällen och genom din anmälan förbinder du dig till att delta vid samtliga tillfällen.

Utbildningen äger rum på natursköna Gaia Life kursgård & retreat, och kursavgiften inkluderar ekologisk vegetarisk kost som till stor del är odlad på gården, samt boende i flerbäddsrum.

Innehåll:
Trumresor
Meditationer
Orakelkort och runor
Kommunikation med andra sidan (Förfäder, spirits, guider mm)
Teori och föreläsning
Praktisk övning
mm.
 

LÄRARE - Emilia Andersson

Lärare är Emilia Andersson, utbildad Shamansk naturprästinna och Intuitive Angel Messenger med erfarenhet av medialt arbete och cirkelarbete sedan flera år.

DATUM - Siarens väg

Datum år 2020:

Helg 1 31 jan-2 feb
Helg 2 17-19 april
Helg 3 12-14 juni
Helg 4 21-23 augusti

Se även datum i vårt kalendarium>> 
 

KOSTNAD - Siarens väg

Kursavgift: 20 500 kr/elev
 

ANMÄLAN - siarens väg

Du hittar vårt anmälningsformulär här>>
samt våra avbokningsregler>>