Gaia unity gathering

f.d. Nordiska Gudinnefestivalen

Ur vår Nordiska Gudinnefestival som vi haft vid två tillfällen har drömmen skapats om en gathering på vår gård Gaia Life.

En gathering i en familjär och kärleksfull anda, där vi möts i Det sanna
systra- och brödraskapet. I en respekt till varandras kunskap och medicin som vi tillsammans förenar i en ceremoni för Moder Jord i ett gemensam intention att skapa en vacker värld.

Utifrån det Shamanska förhållningsättet möts vi i den heliga cirkeln i Gaia Moder Jords Tempel.

Vi kommer erbjuda olika workshops , helande cirklar, trumcirklar, dans, kraftsånger, sharings, föreläsningar om hållbarhet, permakultur och mycket annat. Det kommer bli ett begränsat antal deltagare under denna helg fredag till söndag

Drömmen om en eko by ligger i väven i den stora drömmen i ett hållbart liv.

Vi hoppas att denna gathering ska slå rot i dig och att du känner kallelsen att vara med och skapa skönhet på alla plan denna helg. Antingen som workshopshållare eller deltagare. Vi alla behövs i den heliga cirkeln. Alla har vi vår speciella uppgift på det kollektiva planet och gåvor som världen väntar på.

Snart kommer föreningen Gaia Life Unity presenteras där du kan bli medlem och få spännande erbjudanden. Det kommer bli ett forum för gemenskap och alla som är intresserade att skapa ett hållbart liv.
Mer information kommer att delas här inom en snar framtid om både Gatheringen och föreningen.

Tack alla ni som var med och gjorde Nordiska Gudinnefestivalen möjlig. Nu är det dags att gå vidare och låta det ske det som ska ske i Sanning Ljus och Kraft.

med Kärlek! Ania & Magnus Munay

Äntligen!!!! Nu kan du boka din plats till festivalen.

Vi har endast detta år plats för 150 deltagare så först till kvarn gäller.

Anmälan sker endast på telefon
0300-430 496 betalning sker samma dag din anmälan görs.
 

Vår gård ligger på en gammal kraftplats där vi med varsamhet och ekologiskt tänk byggt och renoverat den gamla ladan ifrån 1700-talet.

Vi har idag 28 bäddar på kursgården och plats för fler att hålla egna kurser och utbildningar på Gaia