Yoga & Sound Healing

Varmt välkommen till en helgretreat med Yoga och Sound Healing

Välkommen till en helg i rening, helande och energihöjning. Med yoga, meditation och helande ljud är intentionen för denna helg att höja vår energifrekvens. I ljud och tystnad vänder vi blicken inåt, till vår innersta kärna och låter vårt sanna jag få växa fram ännu mer. I en vacker miljö och i ett tryggt space, får du möjlighet att släppa taget och öppna upp än mer för ditt högre medvetande. 

Denna helg passar såväl vana yogautövare som nybörjare.

För att få bästa effekt under retreaten rekommenderas det att du ger till dig själv en detox och gärna äter vegetariskt kost + avstår från raffinerat socker, gluten, mjölkprodukter, koffein och alkohol. Vid anmälan får du en meditation som du erbjuds att utöva innan retreat helgen.

Gro Johanna Kalén har genom åren studerat och utbildat sig inom ett flertal traditioner inom yoga och meditation. Hon lever och utövar yoga i sitt dagliga liv och har därför djup erfarenhet och förståelse för yogans läkande och stärkande kraft.
Hon har gått den Shamanska Healingutbildningen på Gaia Life och vandrar den shamanska vägen med vars metoder hon använder i healing och ceremonier. Gro Johanna är även musiker och har rest runt hela världen med musiken. Ljudens helande påverkan ligger henne varmt om hjärtat.

Helgen kommer att innehålla:

♡  Yogapass med Kundalini och               Yinyoga
♡  Guidade Meditationer
♡  Soundbath
♡  Djupavslappning till helande ljud
♡  Mantrasång
♡  Dans
♡  Vegetarisk och ekologisk mat

Datum:

29-31 Mars 2019

Kostnad:

3200 kr, i priset ingår boende i vackra flerbäddsrum och vegetarisk ekologisk kost.