Kärleksretreat.

För par.

Denna retreat är speciellt anpassad till par som vill och har en önskan att göra det bästa med sin relation. 
Att få möjligheten att leva med någon man älskar är en av livets gåvor, men det kan också vara en av livets största utmaningar.

Ni får profesionell vägledning och coachning för att ni tillsammans ska kunna skapa en kärleksfull relation till er själva och till varandra.

Ni får hjälp med att medvetandegöra era begränsningar, beteenden och mönster för att ni ska kunna förändra och skapa nya förutsättningar till en hel och konstruktiv relation.
Denna helg är en resa in i er själva där ni använder er partner som en spegel.

Ni kommer att släppa er historia för att tillsammans skapa en ny dröm.

Vi vill hjälpa er få de verktyg och den kunskap ni behöver för att ni ska se er relations största potential i det här livet.

Att få hela sig själva och sin historia med sin partner är en fantastisk resa på alla plan. Det är ingen slump att just ni är tillsammans.

Lär det ni ska lära och gör klart er karma så att ni kan börja leva i flödet. Er relation kan vara en källa av kraft, ljus och kärlek, där bägge partner har möjlighet att bli helade.

Kursens/Retreatens innehåll: Guidade meditationer,  Sharings, Beröring, Upplevelsebaserade övningar, Coachning i grupp, Avslappnings och andningsövningar.

Kostnad 3 995:- per par inkl retreat, vegetarisk kost med tre rätters och ett glas champagne på lördagen, privat rum
Lärare
Ania och Magnus Munay

Bejaka kärleken i er relation med en Kärleksretreat på Gaia Life
Bejaka kärleken i er relation med en Kärleksretreat på Gaia Life