Varmt Välkommen
till en
Keltisk Svetthydde ceremoni

Tim Jago delar sin medicin och vägleder oss in i
magi,
transformation och pånyttfödelse


För länge sedan upptäckte våra Förfäder och Förmödrar att vi har lätt att gå vilse i vardagslivet, att alla göromål, plikter, saker som vi borde eller måste lägger sig som en dimma över våra liv. Vi kan inte se klart, hittar inte vägen framåt, livet blir tröttsamt, tungt och svårt. Rädslan tar över och styr våra beslut. Då uppfann de Gamla ett verktyg, ett sätt att få bort dimman.
 

Den Keltiska svetthyddan hjälper dig att släppa sorg och rädsla. Den väcker livskraften i dig, tar dig tillbaka till den primala glädjen som är din födslorätt. Du ser ditt liv med nya ögon och får kraft att förändra det som behöver förändras, och friden att möta det som utmanar dig. En Keltisk svetthydda är en resa genom din död och pånyttfödelse, ett redskap för transformation på ett fysiskt, psykiskt och känslomässigt plan. I denna tradition känner vi till att vi är eviga själar, att vi reser från liv till liv. Då vi glömmer bort detta, och identifierar oss med nuvarande liv är det lätt att tappa bort oss själva och hamna i obalans. En Keltisk svetthydda är skapad så du blir påmind om vem du verkligen är och åter har fötterna på din stig du valde ursprungligen.På lördag eftermiddag träffas vi, öppnar cirkeln med intention och information. Vi förbereder svetthyddan i ceremoni och tänder elden tillsammans för att sedan äntra Moder Jords inre.
Själva Svetthyddan tar ca 4 timmar. Vi reser genom mörkret och in i ljuset med ledning av Tim Jago, som har hållit svetthyddeceremonier i över 20 år.
Efter vår pånyttfödelse samlas vi kring elden med te, lättare förtäring och förbereda oss för drömmarna.
På söndagen samlas vi åter i cirkeln för att dela våra upplevelser i hyddan och våra drömmar vi haft under natten. Vi avslutar med att hjälpas åt att täcka av hyddan, tacka elden samt sluta cirkeln.

Praktisk information: Du kommer att behöva handdukar att torka dig med, en handduk eller sarong att ha på dig, samt en påse att förvara dina kläder i då du befinner dig i hyddan.

Drick mycket vätska i små klunkar under dagen. Ta med vattenflaska. Tim har utbildat och hållit i svetthyddeceremonier i många år, både i Europa och Skandinavien, på One Heart festival och Space of love. Han har mer än 20 års erfarenhet av arbetet med de redskap från Keltisk shamanism i hans tjänst till moder jord.

Datum: 16 mar kl. 13:00–17 mar kl. 15:00
Begränsat antal.
Kostnad: 2295:- inkl vegetarisk kost och logi
Anmälan på 0300-430496 eller info@gaialife.se. Anmälan är bindande.

Varmt välkomna ♡♡

Anmäl dig här