Shamansk Wombhealing

Hon vet – din livmoder, hon vet. Hon bär din visdom, magi och kraft.
Hon är vår intuition. Hon är vår kreativitet.
Hon är sann.
Hon är vägen in till det stora mysteriet.

 

Hon håller våra sår, trauman, övergrepp och vår smärta – vi lagrar dem här. Vilket ofta leder till blockeringar, destruktiva mönster och beteenden. Blockeringar i vår kretivitet och sexualitet som håller oss ifrån att leva fritt – håller oss kvar i våra rädslor.

Som kvinnor är det här, i vår womb som århundraden av skuld och skam lagras. 

 

Det är tid nu för att göra plats för den fria, vilda, sanna kvinnan!

Upptäck den sanna naturen av din otroliga feminina cykel och ta kontakt med visdomen i din womb.
Släpp taget  om rädslor, otrygghet, otillräcklighet och ångest.
Lyssna  till din womb, och lär dig höra och känna din sanning.
Bli sedd  i din fulla kraft med allt som är du.
Transformera  källan till trauma , övergrepp och smärta.
Väck  kraft och sensualitet.

Att utforska djupet och det stora mysteriet i att vara kvinna.
Lyfta fram den unika visdom som finns i dig.
Genom att återta kontakten med din womb och din kropp samt släppa taget om smärta, trauma och alla gamla mönster och beteenden du bär med dig – så kan du komma i kontakt med din kretivitet, vitalitet, din inre kraft och din själs syfte.


♡♡♡

Shamansk Wombhealing är en djupgående helande resa tillbaka till ditt sanna Jag. Där du blir initierad och får ta del av Livmoderns magi och mysterier. 

Du får hjälp med att hela dina djupaste sår, trauman och transformera de blockeringar som du bär i din Livmoder. Präglingar som burits i din blodslinje i generationer tillbaka. Kraftfulla ceremonier hjälper dig att väcka din Livmoderkraft och ger dig förmågan att själv hela din Livmoder för att i nästa steg hjälpa andra kvinnor att helas.

I vårt trygga och heliga space kommer du vägledas och hållas i varsamhet för att utforska, processa och hela dina djupaste rum i dig. I det sanna mötet med andra Kvinnor helas det sårade Systerskapet i oss själva och ut i livsväven.

Med djup ödmjukhet och tacksamhet vill vi bjuda in till vår Shamanska Wombhealing utbildning i Gudinnans tjänst. Utbildningen är två helger det vill säga två moduler fredag - söndag.
Du kommer att bli diplomerad i Shamansk Wombhealing.

Tiden är nu mogen för fler kvinnor att få tillgång till den kraft vi alla besitter. Vår Livmoder är en källa av magi och helande kraft. En kraft som kommer föda fram en vacker värld. Det är vår sanna natur och vi har tillgång till Moder Jords bibliotek av urgammal kunskap som världen väntar på. 

Vi skapar en grupp på fb där deltagarna kan ta del och dela sin resa.

Datum: Nytt årsprogramm kommer snart...
Kostnad : kommer mer info inom kort..

Lärare: Ania Munay 
Ania är Shamanska Natur prästinnor och invigd i Hels mysterier, vandrar den Shamanska vägen. Utbildad KBT terapeut med lång erfarenhet av att arbeta med kvinnor med trauma, missbruk, fysiska och psykiska övergrepp.

Du hittar vårt Anmälningsformulär här

Citat o Recensioner - Shamansk wombhealing


Min intuition drog mig bestämt till Gaia. Utan att egentligen veta varför, kände jag direkt en stor tillit att den shamanska wombhealingutbildningen var precis vad jag behövde i livet. Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är över att jag vågade ge mig själv den här investeringen. Jag har blivit vägledd ner i mina mörkaste vrår; känt mig naken, sårbar och liten. Trygg, kraftfull och stor. Och framför allt: totalt hållen. Bara att få landa på kursgården och den vackra natur som den är belägen i, samt att sitta i ett space tillsammans med enbart kvinnor, alla så olika men ändå så lika, var otroligt läkande och transformerande. Dessutom fick den färgglada, välkomponerade maten mig att känna mig som en bortskämd Gudinna varje dag;)
Ania och Hanna - wow, wow, wow. Var ska jag börja? De besitter en enorm inre visdom som de generöst delade med sig av under hela utbildningen. Jag kände mig oerhört sedd av dem och upplevde även att deras personligheter kompletterade varandra fint. Jag lämnar kursgården med kärlek och en stor ödmjukhet, en känsla av att ha hämtat hem ännu mer av mig själv. Inspirationen till att fortsätta min vandring är stor.
Detta är bara början. Varenda kvinna där ute behöver en sådan här utbildning. Det vågar jag faktiskt påstå.
- Nicolina, Shamansk Wombhealingutbildning 2019/2020


Wombhealing hjälper
kroppen att balansera organen och hormonerna,
så regelbunden behandling kan skänka en mer lustfylld/balanserad cykel och en
hälsosam fertilitet både fysiskt och
spirituellt.