Sibirisk Altai shamanism utbildning

Shamansk healing från Altai bergen i Sibirien med Shamanen Ahamkara

Traditionen med shamanism i Altai går långt bak i historien och traditionerna lever starkt vidare. Många är de som har läst den ryska psykiatrikern Olga Kharitidi's biografi "Shamanens Cirkel" där hon beskriver sina djupa möten med shamanismen från Altai.

Nu är det Din tur


Altai är föreningen av fyra länder, fyra riktningar. En plats med ren orörd natur och med urgamla Shamanska kunskaper. Man talar om civilisationens vagga. Den här utbildningen är fördelad över fem tillfällen, fem helger där vi vid varje tillfälle får ta del av unika delar inom sibirisk shamanism. Denna utbildning kommer hjälpa dig att göra en djupgående helande resa in i dig själv, du kommer få verktygen att läka dig själv och andra och lära dig resa med din drömkropp. Du kommer att lära känna Altais fyra stora Spirits, Erlik, Umai, Ulgen och Tengri.

Första Tillfället - Shamansk Trance, healing och aktivering av din drömkropp

Här kommer du få uppleva vad trance är, hur man kommer in i trancetillstånd och vad man kan göra med det. Trance har en helande effekt på kroppen och sinnet och för att arbeta i drömvärlden aktiverar vi vår drömkropp. Du kommer få ta del av en shamansk helande ritual, som helar alla organ i din kropp. Du lär dig också hur man diagnotiserar som en shaman och du kommer både ge och få ta emot en shamansk healing massage. Vi kommer arbeta utifrån den shamanska mandalan, kartan över den andliga världen av sibirisk shamanism. Du kommer att lära känna dem fyra stora Spirits,Erlik, Umai, Ulgen och Tengri. Lära dig trummteknik, hur du arbetar med din drömkropp och uppleva läkning av dina organ med hjälp av drömkroppen. Du kommer att lära dig olika massagetekniker, hur du kontaktar dem fyra stora Spirits och uppleva det shamanska trädet där du tar kontakt med himlen och jorden, den övre och den undre världen där det shamanska trädet är vägen mellan världarna.

Andra Tillfället - Umai, Spirit av mellanvärlden

Umai, Spirit av mellanvärlden( från övre till undre världen), är gudinnan som representerar här och nu och erbjuder sitt skydd. Du väcker, utvecklar och hämtar hem din kraft genom att arbeta med jordens, vattnets, eldens och luftens andar. Med kraftdjurens hjälp kommer du att få lära dig hur du kan använda din kunskap och styrka. Du kommer få göra en amulett som skyddar ditt hem och få en välsignelse i Umai-läran. Lära dig hämta hem din kraft (personliga kraft), massage för harmoni och balans i Umais helande energi

Tredje tillfället -  Erlik, Transformation och Rening

Du kommer få vara med om en resa till underjorden, där kommer du hitta förlorad styrka och kalla hem den för att stärka dig själv och din hälsa.
Vi kommer arbeta med underjordens andar och du kommer få ta del av dess medicin som läker och helar, hjälper dig att bryta eventuella negativa vanor och missbruk. I en shamansk ritual kapar vi band med det förflutna för att födas på nytt. Du kommer få ta del av Erliks välsignelse och få ta del av verktygen i shamanskt själsarbete.

Fjärde Tillfället - Ulgen, skaparen av framtiden

Den här helgen kommer du göra en shamansk resa till framtiden, för att skapa positiva förändringar i ditt liv och så dem frön som du önskar för dig själv. Med hjälp av Ulgens välsignelse kommer du få redskapen du behöver för att skapa din framtid utifrån dina högsta önskningar. Du kommer uppleva det shamanska lustträdet som är en gammal ritual för att önskningar ska bli verklighet. Få lära dig att arbeta med din själ, Forest som tillåter människor att påverka sitt öde. Du kommer få lära dig att kommunicera med Spirits och lära om shamansk spådom.

Femte Tillfället - Tengri, Natthimmelens värld och universum

Den sista helgen kommer du få möta Tengri som är skaparen av den högre världen. Kontakt med Tengri kommer att stärka dig och dina förmågor. Med hjälp av den shamanska astrologin kommer du komma i kontakt med andra planeter, främmande världar och civilisationer. I en drömritual kommer du bli initierad och bli ett med universum. Enligt sibirisk shamanism har du nått högsta möjliga nivå av medvetande på jorden när du når Tengri. Det är dags för shamansk astrologi, den kosmiska visdomen och att utveckla din shamanska vision.

OBS!  utbildningen sker på engelska

Sibirisk Altai shamanism - OM shamanen Ahamkara

Ahamkara - Sibirian Altai shaman
Ahamkara - Sibirian Altai shaman

Ahamkara lever i Sibirien, i Altai och har gått i lära hos de gamla Sibiriska shamanska mästarna, där traditionen förts vidare till Ahamkara.
Under de senaste 15 åren har han delat sin kunskap till både individer och grupper, där syftet är att stärka hälsan och den personliga utvecklingen för att hjälpa individen att hitta sin väg.
Han är en eftertraktad shaman som reser runtom hela Europa.
 

Sibirisk Altai shamanism - Kostnad

Priset för utbildningen är 24 990 kr inkl. veg. kost och logi. (vg. meddela ev, matallergi). Det finns möjlighet att delbetala vid 5 tillfällen, á 5598 kr (OBS! vi reserverar oss för ändringar i valutakurs) 

Sibirisk Altai shamanism - Datum

Kurstillfällen:
15-17 okt 2021
12-14 nov 2021
10-12 dec 2021
28-30 jan 2022
25-27 feb 2022

 

Sibirisk Altai shamanism - ANMÄLAN

Anmälan sker  här >>
eller via info@gaialife.se.  Vid frågor kontakta oss via tel:0300-430496

Ahamkara - Sibirian Altai shaman
Ahamkara - Sibirian Altai shaman
Sibirian Altai shamanism
Sibirian Altai shamanism