Shamansk Healing Utbildning

Denna utbildning är fördelad på två år.
Första året är en djupgående helande resa in i dig själv.
Fokus ligger på att hela dig och sju generationer bakåt och framåt.

Shaman, gaialife, ania munay, healing, moder jord, transformation, nordisk shamanism, ceremonier


Du får hjälp med att:
Hela ditt inre barn och läka de sår som du bär med dig, bli medveten och frigöra de mönster och beteenden som skapats ifrån generationer tillbaka, se dina skuggor och skapa fred med dessa, transformera tung energi och hitta källan av allt liv inom dig själv. Du får lära dig att möta dina rädslor och hämta tillbaka kraften bakom dessa. Utifrån det shamanska förhållnings och synsättet se igenom dina förutfattade meningar om vem du är och se de sanningar du och andra skapat som förminskar och begränsar dig. Istället får du hjälp med att öppna upp för ett mer kärleksfullt seende som tjänar till ditt sanna jag .

Du blir initierad i den feminina kraften, uppväckt livmoderkraften och får ta del av gammal kunskap som du får lära dig att använda för att återknyta kontakten med Moder Jord och allt levande.  Det blir en resa där du får hjälp med att öppna upp din kanal mellan denna värld och andevärlden. Med olika shamanska verktyg får du lära dig att transformera tung energi, fylla dig med ny energi och kraft, kontakta dina kraftdjur, förfäder, guider, elementen mm. Målsättningen på det första året är att du ska få hjälp till själv hjälp att hela dig utifrån shamansk healing och hämta tillbaka din kraft, kunskap och bli medveten om de gåvor du bär med dig. Du får också lära dig att gå in i annat medvetande tillstånd för att kommunicera med andra dimensioner

Utbildningen innehåller även guidade meditationer, sharings, trumresor, frigörande dans och rörelser, naturupplevelser, ceremonier, åkallan, healing på dig själv och andra, transformation, energiarbeten för Moder Jord mm
 

andra året


Andra året är en fördjupning i den shamanska traditionen, där du blir vägledd och motiverad att stå ännu mer i din kraft och finna dig egen inre ledare. Vi uppmuntar till att du ska våga tala din sanning och lyssna till din inre röst och följa din hjärtas väg. Du får hjälp att utveckla dina mediala gåvor och lära dig att sätta gränser för både dig själv, andra och andevärlden. Vikten av att grunda dig kommer bli mer påtaglig och att ta mer ansvar för ditt eget växande. Din kontakt med Moder Jord, kraftdjuren, guiderna kommer stärkas och du får lära dig att kommunicera och ta emot budskap till dig själv och förmedla till andra.

Detta år lägger vi fokus på att hela andra, göra dina egna ceremonier, cirklar mm. Du får vägledning och guidning i din process att ta ett större kliv i att visa världen dina gåvor.

År två innehåller även Trance healing, Kanalisering, trumresor, guidade inre resor, skapa kraftverktyg, uttesittning mm,

Varje helg väver vi utifrån vad Gudinnan och förfäderna har för plan. Vi är flexibla i att följa processen som sker i gruppen och utifrån varje deltagares behov som också är det shamanska förhållningsättet att möta det som sker och ha tillit till den helande processen.

Under andra året ska du även ha ett par klienter som du ska öva shamansk healing på och föra journal. Du kommer också få läsa en del böcker som inte är tvunget men som vi rekomenderar. Under tiden mellan kurstillfällerna uppmanas du till eget arbete med ceremonier och andra övningar som förmedlas efter varje kurstillfälles slut

...
 

Datum ÅR 1 Hösten 2021 - FULLBOKAD
helg 1: 29-31 oktober 2021
helg 2: 11-13 feb 2022
helg 3: 6-8 maj 2022
helg 4: 8-10 juli 2022


START Våren 2022 ÅR 1 & 2
helg 1: 18-20 mars 2022
helg 2: 17-19 juni 2022
helg 3: 16-18 sept 2022
helg 4: 9-11 dec 2022
helg 5:  24-26 feb 2023
helg 6:  19-21 maj 2023
helg 7:  25-27 aug 2023
helg 8:  1-3 dec 2023


START ÅR 2 för elever som redan gått år 1
(obs gäller ej för de som går en tvåårig shamansk utb.)
helg 1: 26-28 AUG 2022
helg 2: 25-27 NOV 2022
helg 3: 10-12 MARS 2023
helg 4: 26-28 MAJ 2023

Kostnad:
Priset för utbildningen START 2021 är 24 950:- per år inkl. veg. kost och logi. (vg. meddela ev, matallergi). Det finns möjlighet att delbetala vid 4 tillfällen, á 6950kr/helg.

Priset för utbildningen START 2022 är 27 950:- per år inkl. veg. kost och logi. (vg. meddela ev, matallergi). Det finns möjlighet att delbetala vid 8 tillfällen, á 7690kr/helg.


 

Du hittar vårt anmälningsformulär här>>
samt våra avbokningsregler>>

 

Lärare:

OBS!

Vi vill betona att utbildningen gör ingen till shaman. Men ger en grundutbildning i det shamanska synsättet och kunskap att använda sig av shamanska verktyg till shamanskt helande. De som är shamaner får under utbildningen hjälp att återhämta kunskapen och de som väljer att vandra den shamanska vägen och bli tränad till att bli shaman kan få hjälp att göta detta. En shaman blir initierad antingen av andevärlden/förfäder då detta är en utvald väg för individen många gånger sedan födseln. Eller av en Shaman som individen blir initierad av och hjälp med att utveckla sina gåvor. Att vandra den shamanska vägen innebär viljan att möta sina rädslor och se dessa som möjlighet till växande. Samt att ta ansvar över sitt sätt att agera och reagera. Det gemensamma med att vandra den shamanska vägen är förhållningssättet till naturen och allt levande.

Ordet shaman betyder " den som vet" Att vara shaman innebär att du är en som förmedlar  helande energi och budskap ifrån andevärlden. Vikten av att få mer kunskap utifrån den shamanska synsättet är stort och viktigt för Jorden idag. Många själar vaknar upp och behöver hjälp med att grunda sig och återknyta kontakten med Moder Jord och skapa en kärleksfull relation med henne och Gudinnan i dem själva. 
För att det ska kunna bli balans mellan man och kvinna.
Varje shaman vet att den feminina kraften är den kraft som transformerar det som står ivägen för kärleken..... Hoo!  

Walk in beauty!
 

loading...

Citat o Recensioner - shamansk healing

En utbildning, den ända du behöver i ditt liv egentligen. Fantastiskt och tryggt bemötande av Ania & Magnus. De har väglett mig till att uppleva en djupare bild av universum, hjälpt mig att öppna upp mig och leva i samklang med min nyfunna inre sanning. Med deras stöd och mitt mod så har jag vuxit enormt i mina ögon & mitt hjärta. Jag lever min dröm nu. Denna utbildning riktar sig till alla & jag rekomenderar den till alla.

  - Robin, Shamansk Healing år 1 & 2
 

Efter en djup utmattningsdepression fann jag Gaia Life Kursgård & Retreat. En kursgård mitt i naturen inpå knuten, omringad av en vacker trädgård med en stig ner till en sjö. Här serveras god vegetarisk mat, tillagad med kärlek. Min resa på Gaia börjar med en Bara Vara Retreat helg som sedan ledde till en 1-årig utbildning i Kvinnokraft.
Efter att ha skalat av lite på ytan bestämde jag mig för att gå vidare och gå Shamansk healing utbildning på två år.
En fantastisk utbildning där jag fått ge full tillit till att bara släppa taget och möta det som behövde mötas, för att växa och blomma ut i min fulla kraft i ödmjukhet & kärlek. Ja, en tuff utbildning men samtidigt en fantastisk frihetskänsla efteråt. Ania & Magnus vägleder arbetet under utbildningen/utbildningarna med stor kunskap och trygga händer. De skapar magi i cirkeln! TACK för att jag fick möjlighet att gå dessa utbildningar hos er. Ni har hjälpt mig att våga öppna upp nya dörrar i mitt liv på min resa. Tacksam <3

  - Anna, Shamansk healing År 1
 

När jag kom till Gaia kom jag hem.
För mig är det viktigt att alla sinnen mår väl och med Gaias skönhet är det njutbart att vara i miljön samtidigt som det görs tuffa processarbete. För, har du valt att åka till Ania och Magnus kurser har du också valt att möta dig själv bortom alla lager, och ibland mentala förståelser.
Jag skulle vilja säga att ingen är den samma innan och efter deras kurser efter den stora transformation som sker.
Ania kan leda vem som helst vart som helst om de är villiga att ta sig dit. För mig, som leder andra i personlig utveckling och förändring har Ania fått en betydande roll då hon kunnat möta upp mig på den nivå där jag är och leda mig in i ännu mer kraft

  - Johanna, Shamansk Healing År 1

Om man är nyfiken på sig själv och vill utvecklas på det personliga planet så rekommenderar jag denna utbildning varmt. Att belysa händelser, attityder, erfarenheter och minnen som man har en önskan om att förhålla sig till på ett annat sätt, så får du under utbildningen kraftfulla verktyg och insikter att navigera på ett annat sätt i din vardag. Jag har vågat ta egna steg i min utveckling och dessutom än mer förundras över uråldrig kunskap och magin i livet. Ania och Magnus är kraftfulla, uthålliga vägvisare under denna inre resa och med en orubblig tro och förmåga att bidra till ens egna utveckling. Tusen tack för detta!"

  - Tomas, Shamansk healing År 1 & 2