Vill du utveckla din medialitet, lära dig att kommunicera med nära och kära
på andra sidan, ha mediala sittningar och hålla seanser
är denna utbildning helt klart något för dig.

Mediumskapsutbildning

Nu kan vi med stor glädje bjuda in till denna fantastiska och unika utbildning i medial utveckling som startar i vår!
Vi har tillsammans med duktiga mediumet Anne Johansson vävt fram denna utbildningen som följer internationella regler för mediumskap där du får möjlighet att lära dig grunderna du behöver för att arbeta som medium och fortsätta utvecklas medialt utifrån där du befinner dig idag. Detta kommer bli en fantastisk resa där du får lära dig att ta kontakt med nära och kära som lämnat oss. Tyda och lämna budskap, där du skapar ditt personliga språk med andarna på andra sidan.

Kanske vill du arbeta som medium i framtiden, eller känner att andarna pockar på från andra sidan och vill bjuda in dem till ett mer balanserat liv där du kan välja när du vill ha kontakt och när du vill vila lite från andra sidan.
Du kanske känner en dragning till att lära mer om just detta och även ta del av allt som finns att lära inom mediumskap.

Varmt välkommen att kliva in i en ny utbildning här på Gaia Life
 

Utbildning löper över ett år uppdelade på fyra kurshelger fredag-söndag, där varje tillfälle innebär en fördjupning av ditt mediumskap. Genom din anmälan förbinder du dig till att delta vid samtliga tillfällen.

~ Första helgen ~ 

Introduktion och fokus på grunderna inom mediumskap. Du kommer få träning i dem olika sätten att kommunicera med andevärlden så som
Clairvojant (Klarseende), Clairaudience (Klarhörande), Clairsentience (Klarkännande) och
Claircognizance (Klarvetande). Du kommer skapa din länk med andevärlden och få lära dig att öppna upp och skapa ett tryggt space att arbete i. Vi kommer öva på hur vi öppnar upp och lära oss att skärma av när vi behöver. Här blir det teori blandat med praktiska övningar för att du ska utveckla ditt personlig språk och lära dig hur andarna vill kommunicera med dig.  
 

~Tredje helgen ~ 

Du kommer nu ha övat hemma och vara redo att hålla en konsultation på ca 40 minuter. Här presenterar du din plan för ditt mediumskap och du kommer få övning i att finslipa dina verktyg. Anne kommer att ge dig personliga råd och hjälpa dig att utvecklas vidare mot dina mål. 
 

~ Andra helgen ~

Fördjupar och stärker vi våran länk vi skapat till andevärlden och arbetar med att lära oss få kontakt och upprätthålla en korrekt länk. Du kommer få öva på att förmedla information som kommer till dig och lämna bevis som bekräftar din länk.
Vi kommer gå igenom vett och etikett inom mediumskapet samt sunt förnuft att ta med sig vid kontakt med andar och deras nära och kära här på jorden. Denna helgen jobbar vi mycket praktiskt, övar på att få kontakt samt upprätthålla den och förmedla budskap.

 

~ Fjärde helgen ~ 

Avslutningshelgen innehåller teoretiskt prov och praktiska övningar för att bli certifierad. Vi rundar av och sammanfattar året där du får vidare coaching av Anne för att utveckla ditt arbete. Här finns möjlighet för dig som vill gå djupare i utvecklingen  mot trans och fysiskt mediumskap att anmäla sig till år två som startar på hösten. 


 ~~~~~~~~~

 
 ~~~~~~~~~

LÄRARE - Anne Johansson

Anne är ett professionellt, mycket omtyckt medium som engagerat sig i branschen sedan 22 år tillbaka.
Hon är utbildad certifierat medium och healer via LIFE, Iris Hall och för hennes traditioner vidare.

DATUM

Helg 1 11-13 september 2020
Helg 2 6-8 november 2020
Helg 3 15-17 januari 2021
Helg 4 26-28 mars 2021

Se även datum i vårt kalendarium>> 
 

KOSTNAD

21 500 kr 
Det finns möjlighet att delbetala vid 4 tillfällen, á 5950kr/helg.
Kursavgiften inkluderar ekologisk vegetarisk kost som till
stor del är odlad på gården, samt boende i flerbäddsrum.
ANMÄLAN

Du hittar vårt anmälningsformulär här>>
samt våra avbokningsregler>>