Ettårig unik utbildning i Vedisk Astrologi & Ayurveda

Utbildning i Vedsik Astrologi

Nu kan vi med stor glädje bjuda in till en unik ettårig helhetsutbildning i Jyotish, Astrologi och Ayurveda med den vediska astrologen Johan Andao.

Historiskt sett har alla kulturer byggts kring denna uråldriga vetenskap som bygger på Joytish (läran om ljuset på sanskrit), Astrologi och Ayurveda. Alla kulturer hade en kung som kallas Atma Gyan, Brahma, Vidga eller Raj Ridya och en drottning som kallas Jyotish. Jyotish betyder läran om ljuset och kungen kunskapen av det absoluta. Detta beskriver hur Shakti (kundalini) manifesterar sig. Jyotish/Vedisk Astrologi är ett diagram som speglar din energi fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt där du ser kropp och energi, dvs. chackran, meridianer & hur din blomning, din själs utveckling ser ut.

Under denna utbildning får du självinsikt kring din egen livsplan för att kunna se och förstå din evolution sju generationer och sju liv bakåt för att kunna ta totalt ansvar för ditt karma. Du får individuella verktyg så att du kan leva totalt i överflöd av kärlek på alla plan i ditt liv. Genom att få kunskap om din individuella vediska astrologikarta får du insikt om dig själv och verktyg för att förstå andra. Det är nu dags att finna dina unika gåvor, ditt ”mission” som du kom hit för att fullfölja och leva ditt liv fullt ut i ljus, kärlek och glädje.

Du kommer att få kunskap om och insikt i den inre delen av veda och esoterisk kunskap, som den praktiserades enligt all visdoms tradition. Denna visdom är gåvan som dom upplysta Rishierna gav till människorna. Nu är det din tur att återknyta kontakten med planeterna och stjärnorna. Gudarna kommer att vara med oss och initiera dig i den djupa vediska inre visdomen. Deras välsignelse och överföring behövs för att på djupet förstå den vediska traditionen. Denna kurs sker inom Sahaja dvs spontan inspiration för att Shruti (uppenbarad kunskap på sanskrit) ska kunna ske och innehåller information som inte går att läsa sig till. Genom denna överföring så kan du sedan med egna studier gå djupt in i den vediska världen. Vi berör även Ayurveda genom medicinsk astrologi och dom högre yogavägarna inom horoskopets ramar (Bhakti, Gyana, Raja, Laja, Kundalini, högre tantra Che).

Du kommer att:

*Förstå din fulla potential, ditt karma & dharma.
*Förstå dina 7 kroppar, alla meridianer, chakror & energier.
*Få alla verktyg individuellt så att du kan leva i överflöd av kärlek på alla plan i ditt liv.
*Få fullkomlig förståelse av din livsväg och att kunna ta ansvar för alla aspekter av ditt liv.
*Att bli ett med ditt högre jag & att finna dina vackra unika gåvor och att göra ditt ”mission” som du kom hit för att göra.
*Förstå din individuella vediska astrologikarta och få full insikt om dig själv och även verktyg att förstå andra.

Vedisk Astrologi:

*Alla stjärntecken, planeter och hus system.
*Transiter och aspekter.
*Dashasystemet.
*Mantran i relation till planeter.
*Planeternas styrkor och svagheter i placering.
*Astrologins koppling till Ayurveda.
*Att förstå horoskopet som en spegel och att kunna tyda sitt eget horoskop och andras.
*Astrologisk numerologi & koppling till Tarot.
*16 Vargas.

Medicinsk Astrologi:

*Esoterisk och Exoterisk astrologi.
*Nakshatras 27 månstationer, där månen finns när man födds, den uråldriga månastrologin som är den äldsta astrologin.
*Örter, ädelstenar och kristaller som medicin.
*Tarot och numerologi.

Utbildningen är fördelad under fyra helger över ett års tid.

LÄRARE - Johan Andao

Lärare i kursen är Johan Andao, Ayurvedisk Läkare, Vedisk Astrolog, Vedisk Lärare, Yogisk psykolog sedan över 45 år & har bott i Indien många år sedan ung där han har studerat och mött stora lärare som har burit på den ursprungliga visdomen och överfört denna i direkt transmission. Han är den enda i Sverige med Ört & Elixir Apotek från Alla Världens Hörn som har fått nåden att initiera människor in i ursprunget av inre Vedisk visdom. Detta kan bara göras genom människor som har fått denna välsignelse.

Tillsammans med Martina Andao, intuitiv coach, vedisk astrolog och ayurveda lärare driver de Veda Aurum där de håller föreläsningar, kurser, och konsultationer inom vedisk astrologi och Ayurveda.

DATUM

Datum år 2020:

28 februari -1 mars 2020
29-31 maj
24-26 juli
9-11 oktober

Se även datum i vårt kalendarium>> 

KOSTNAD

Kursavgift: 21 500 kr/elev

ANMÄLAN

Du hittar vårt anmälningsformulär här>>
samt våra avbokningsregler>>