Livmödrars kraft & visdom

Äntligen kan vi erbjuda dig som läst första boken i trilogin
Livmödrars kraft & visdom att förbeställa andra boken
~ SKUGGDANSEN ~
där du åter får följa Ania på hennes väg i livet...

 

SKUGGDANSEN är andra delen i Ania Munays självbiografiska trilogi LIVMÖDRARS KRAFT & VISDOM. Huvudpersonen Ania fortsätter sin kamp för att få ihop det vardagliga livet som ensamstående mamma och företagare med andlig utveckling och personligt växande. Längtan efter den sanna kärleken för henne på en resa allt djupare ner i sitt eget mörker där hon tvingas möta det förslutnas skuggor. Hon genomgår kraftfulla initieringar och andevärlden ställer henne inför utmaningar som inte ger ro förrän hon accepterar sitt öde.

Skuggdansen är en kraftfull roman som tar dig med på en inre och yttre resa genom tid och rum. På ett magiskt, naket och sårbart sätt tar Ania dig som läsare med på resan och vägleder in i det stora mysteriet.
Tillbaka till Gudinnan i dig. Hon som vet och bär kunskapen om livet, döden och pånyttfödelsen.

Ania Munay, praktiserande shaman och medicinkvinna, driver med sin man Gaia Life Kursgård utanför Göteborg. Med drygt 30 års erfarenhet av andlig utveckling och healing, utbildar och vägleder hon idag andra att hela sin historia och leva sin dröm.

                                        Pris 249kr                                     Frakt 80kr

Beställ & få boken hemskickad:


  • OBS! Betalning bekräftar din beställning av boken som sedan skickas från oss inom två arbetsdagar. Kvitto kommer med leveransen.

Fotograf Christine Friberg

Beställ & hämta boken på Gaia Life:

  • OBS! Betalning bekräftar din beställning av boken som sedan kan hämtas från och med vår bokrelease den 3e december.

Bokrelease på Gaia Life Kursgård
3e december
kl 11-19

Boka på info@gaialife.se