Beställning av Den Röda Jorden


  • OBS! Betalning bekräftar din beställning av boken som sedan skickas från oss inom tre arbetsdagar.

Fotograf Christine Friberg

Den röda jorden är en självbiografisk roman, där shamanen och medicinkvinnan Ania Munay tar dig som läsare med på den svindlande resan ut i världen och parallellt resan in i- och hem till sig själv.
Den röda jorden är Ania Munays författardebut och den första delen i trilogin om Livmödrarnas kraft och visdom. Här vävs hennes personliga längtan efter- och kamp för kärlek och barn, ihop med hennes växande in i
en andlig verklighet via klardrömmar och ut-ur-kroppen upplevelser. Detta är en riktig bladvändare som du slukas in i, med passionerade kärleksmöten, vardagskamp, svek, starka andliga initieringar, magiska möten och insikter som kan inspirera dig till transformation i ditt eget liv.....
 

                                        Pris 249kr                                     Frakt 80kr

Hur vänder du från att vara ett offer till att äga din delaktighet i utsatthet?
Hur frigör du dig från destruktiva krafter som har hållit dig tillbaka? Vem är du där bakom masken
och hur ser din längtan ut?
Hur har dina val påverkat ditt liv och hur skulle det bli om du blir medveten om de val du gör?
Är du redo att kavla upp skjortärmarna på riktigt och ta tillbaka den inre kraft som du en gång, av olika anledningar lämnade ifrån dig?
 

Om du känner att det är dags för dig att ta tillbaka och äga din historia och därmed från och med nu börja medvetet skapa din framtid, kan denna bok vara ett stöd i den processen till att skapa ett mer kärleksfullt liv.


 

Följ Ania Munays helande resa ut i världen och resan in i och hem till sig själv. Det är inte den enkla vägen hon har valt när hon steg ner i jordelivet den här gången. Den stig hon vandrar är allt annat än rak, men det är hennes sanna väg och den inspirerar till att börja titta in i ditt eget inre liv.

Bokrecensioner och bilder från bokreleasen här på Gaia Life..

Fantastiskt fina blommor och presenter..

Ania Munay och Josefin Lassbo från Lassbo Förlag som givit ut Den Röda Jorden

Jag läser de första sidorna och känner hur hjärtat börjar dunka snabbare i bröstkorgen. Det suger till i magen, magin sprider sig i luften och det finns inget säkerhetsbälte. Nu blir det åka av. Ania Munays självbiografiska bok ”Den Röda Jorden” är första delen i trilogin om livmödrars kraft & visdom. Den tar mig med på en resa inåt och nedåt. På ett sårbart, naket och kraftfullt sätt delar hon sin historia genom destruktivt medberoende, stor kärlek och andliga initieringar.

Att läsa denna bok var för mig en helande upplevelse och jag grät flera gånger av igenkänning. Jag tror det är det mest magiska med denna bok; den speglar oss. Den belyser våra egna liv och gör oss än mer medvetna om våra beteenden, men också vår magi och inneboende styrka. Ania skriver på ett naturligt flödande vis som bjuder in till reflektion och att öppna våra ögon, möta mörkret som vi tryckt undan och hämta hem kraften som ligger och väntar.

Boken är en katalysator för själslig transformation. Den påminner oss om att livet är en resa som ständigt ger oss de initieringar vi behöver för att vi ska vakna och släppa de illusioner som håller oss fångna. Det är en resa som behöver ske utan säkerhetsbälte. Vi behöver många gånger hoppa rakt ut i intet för att få tillgång till det stora mysteriet, kärleken och ljuset. Är du redo?
Fia

Boken jag läst de senaste dagarna väcker djup tacksamhet och vördnad.
Inför livet och inför den väg vi vandrar här på jorden. Den aktiverar energier från andra dimensioner och skapar reflektion, samhörighet och ödmjukhet...
vi väljer alla vår väg....

Du har inte valt en lätt väg på jorden, och fått mkt kunskap den hårda vägen.
Men jag är så innerligt tacksam att du haft modet att nu också genom boken dela din historia och din kunskap till fler

Du som läsare tas med på en resa, Anias resa, men också en egen resa in i dig själv och din egen kraft och helade om du är redo...
jag önskar dig en djup och fin läsupplevelse. Jag rekommenderar boken ”Den röda Jorden” av Ania Munay (den första av tre) av hela mitt hjärta.

Emelie

Jag vill tacka dig för att du öppnar dig på ett så öppet och brutalt ärligt sätt. Att läsa om dina relationer, ditt medberoende, dina sår, mönster och trauman gör att luften känns lite lättare att andas. Världen blir helt plötsligt lite mer tillåtande och jag kan känna så mycket mer kärlek till mig själv och alla de runt omkring mig. Att få ta del av din historia gör att jag också minns min, känslor av skuld och skam kommer upp i ljuset och det är så fint och fantastiskt att känna att någon annan också har gått igenom samma känslor. Så tack för det!

Sandra