Peru och Amazonas

Shamansk healing och personligt växande i
"Amazonas och De heliga bergen"

PERU - helande resa 

Vi välkomnar dig att följa med oss på en magisk och spirituell resa till Amazonas och "De heliga bergen" i Peru. Denna utbildning är en resa tillbaka till ditt ursprung och kontakten med ditt högre medvetande. 

Pachamama, hon kallar oss tillbaka till vårt sanna jag. Hon vägleder och visar oss tillbaka till vårt mörker för att hela och läka de djupa sår vi bär med oss i från generationer tillbaka. Det är tid att hämta hem dig själv ifrån alla dimensioner och låta de gåvor du bär med dig ifrån Stjärnorna få delas med världen. Denna shamanska resa till Peru är en djupgående, transformerande och hjärtöppnande inre helande process. Där du i ett tryggt space kan utforska och medvetandegöra dina mönster och beteenden som hindrar dig att manifestera ljus och kärlek i ditt liv.

Vår helande inre resa börjar med fyra ceremonier med moderplantan Ayahusca i Amazonas djungel, tillsammans med vår Shaman som kommer ifrån Ikitos i norra Peru. Vi har stort förtroende för hans medicin, Spirits och Förfäder som arbetar med honom. Ceremonierna sker på kvällarna i ett tryggt och heligt space som avslutas när alla har fått den hjälp dem behöver i sin process och i sitt helande. På dagarna gör vi mysiga utflykter i djungeln och får botanisera bland djur och djungelns flora. Vi skapar tid för reflektion och sharings på dagarna efter ceremonierna för att du ska få hjälp med att integrera och landa i dina upplevelser.

Efter vår vistelse i djungeln flyger vi till Cusco för att ta oss till en bergsby där vi kommer stanna i tre nätter för att landa efter våra ceremonier i djungeln och förbereda oss för nästa initiering med Faderplantan Huachuma. Denna helande och medvetandehöjande ceremoni kommer göras i kontakt med den vackra naturen, bergen och Fader sol. Leslie har många års erfarenheter med att arbeta med St Pedro, också kallad Huachuma som är en kaktus och är Andernas plantmedicin.

Magnus och Ania, båda Shamaner och terapeuter har många års erfarenhet av att vägleda, coacha, utbilda i Shamansk healing , inre ledarskap, personlig utveckling och andligt växande.
Dem är inga reseledare, men finns för att hålla space och hjälpa dig i din inre helande resa.


Efter tre magiska dagar tillsammans med Medicinkvinnan Lesley beger vi oss sedan till den mysiga lilla byn Pissac där vi stannar en natt för att få ta del av marknadsplatsen med massor med fina saker du kan handla med dig hem. 
Här finns mysiga restauranger och många fina möten kan ske. Vi lämnar sedan Pissac för att besöka häxmarknaden i Cusco där vi bor på hotel. Cusco är en underbar stad med mycket att uppleva. Här finns tid till egen tid och shopping för dig. Vår helande expedition fortsätter sedan upp i De heliga bergen där vi kommer göra en pilgrimsvandring i Pachatusan för att släppa taget ifrån de vi inte behöver bära med oss längre och öppna upp till vårt högre och sanna Jag. Vår intention är att vara kanaler mellan himmel och jord och göra det energiarbete som Pachamama och The Creator vägleder oss till för Moder Jords frekvenshöjning.

Denna resa är en djupt helande och transformerande process för dig och för det kollektivas högsta bästa.
Berget Pachatusan, ett av alla De heliga berg som Pacos de få Inka ättlingarna som finns kvar hedrar och gör sina ceremonier ligger på ca 4000 m höjd. Vi kommer att bo i tält på vår camping där vi utgår ifrån på våra vandringar till olika kraftplatser där vi tillsammans med Pacos bla annat kommer göra Despacho och ceremonier för att stärka vår kontakt med Pachamama, Stjärnorna och vår helande kraft som Healers.

Vår resa kommer avslutas med en gåvoceremoni för de som bor uppe i bergsbyarna vilket är väldigt uppskattat och berör oss alla på djupet. Det kommer finnas möjlighet att besöka Maccu Piccu för dig som vill.

 Vi välkomnar Dig som i hjärtat känner kallelsen från Pachamama, Moder Jord.


Vandra i Skönhet!

Ania & Magnus

Datum

Ej fastställt ännu

Kostnad

Kostnad är beroende på hur stor gruppen är och hur dollar står men från 33.000:- 

Anmälan Helande resa Peru

Inka shaman, helande resa peru, shamansk healing, ceremonier, munay ki, gaia life

Lärare helande resa Peru

Ania Munay och Magnus Munay, samt Medicinmän och -kvinnor på plats i Peru.

Citat & Recensioner:

Peru 2019
Peruresan med Gaia Life som jag gjorde 2019 i september lever fortfarande i mig och det är ett vackert minne för livet! 
Själva resan är otroligt välplanerad och Ania och Magnus har lagt all sin tid och kärlek på att verkligen hitta det finaste innehållet i resan med alla de vackra och djupt helande ceremonierna som på ett långt smakfullt smörgåsbord radar upp sig. Alla möten i ceremoni med shamaner, alla utflykter med otroligt duktiga guider, mötena med lokalbefolkningen, mötet med det fantastiska och heliga Peru har lämnat ett så stort eftertryck i mig, av djupaste healing och kärlek, att jag fortfarande inte har smält alla upplevelser och intryck. Denna resa är helt enkelt bara magisk! 
 

Tack Ania och Magnus Munay! Och tack till min make Niklas Nylén för att du följde med och gjorde din resa tillsammans med mig! Jag rekommenderar verkligen alla er som funderar, att inte fundera mera, utan bara gör det!

Kram Stella Nylén

Peru 2019
Resan till Peru vart en livsförändrande resa där jag kom till insikt med så många saker i mitt liv och där jag under mötena med Shamaner , Pachos, resekamrater, lokalbefolkning, Magnus och Ania växte själsligt på så många olika plan. Fantastiska naturupplevelser, miljöer och mat av alla de slag och sorter bjöds det på, vädret vart makalöst, allt från -3 till 40+ och jag hade en helt fantastisk resa som jag bär med mig resten av livet, den vart fundamentalt livsförändrande. Resan vart extra fantastisk med det stöd som jag hade av min kära hustru och livskamrat Stella Nylén som också deltog ❤️.


 

Ni som står inför valet om ni skall göra det eller inte? det finns inget annat val än att göra det, nå en ny insikt i ditt liv, levla upp, förstå det stora i det lilla och det lilla i det stora.


Kram Niklas

Peru 2012
"Att få ta del av Peru är att närma sin innersta kärna. Resan innebär att jag fick ta del av en fantastisk kultur, natur, mänskliga möten och mytomspunna platser, kärleksfullt  inramat av Magnus och Ania med erfarenhet och passion. Allt var välorganiserat och fungerade oaktat om vi var i Amazonas djungler, med tält i bergen på 3800m eller i Cusco. Alla som vill ta del av uråldriga traditioner, kunskaper och samtidigt få personlig utveckling så rekommenderas denna resa varmt. Dessa veckor i Peru bär jag alltid med mig."
- Tomas Bech

loading...