Indien.

Följ med Ania på ett magiskt retreat i november..och möt Gudinnan i dig i en systerlig cirkel i södra Indien Kerala. 

Denna retreat vänder sig till dig som redan har väckt upp Gudinnekraften och som vill fördjupa din kontakt med den heliga feminina kraften inom dig eller du som har en längtan att återknyta din relation med din inre Gudinna och väcka livmoderkraften i dig.


Vi möts i den heliga cirkeln för att hela det sårade Systerskapet, bejaka, hedra, hela och väcka Gudinnan i alla hennes olika aspekter.

Du blir initierad i Shakti, Gudinnan Kundalini, Kali Ma, Durga, Lakshmi, Shiva & Paravati ( föreningen av det heliga maskulina och det heliga feminina )
Med teori, kanalisering, energiarbeten varvad med praktiska övningar som meditation, andningsövningar, bodywork, wombhealing, ceremonier och sharings vägleds du tillbaka till Gudinnan och det heliga feminina i dig.

I den mjuka kärleksfulla feminina och moderliga energin håller vi ett helande space som möjliggör djup transformation och Frekvenshöjning för manifestation in i den Gyllene tidsåldern. Det kommer finnas tid för egen reflektion, sol och bad, yoga och ayuerveda behandling.

Vi kommer även erbjuda besök till Nadi präst för att få uppläst din historia som står skrivet på gamla palmblad. Det kan inte garanteras att du finns med men möjligheten är stor. Mer info kommer om detta om intresse finns.

Lärare och retreat hållare är Ania Munay.

KOSTNAD  - 15 995kr
Retreatkostnad - 12.200kr
Boende, Frukost & Transfer - 3795kr (sköts av en researrangör på plats i Indien)

Tillägg; Flyg, övriga måltider och egna fickpengar.

AVRESA - Inget datum inplanerat..
HEMRESA
-Finns möjlighet att förlänga din vistelse med 5 dagar till 21a nov för 1700kr på samma boende(pris för extra boende 5 dagar inklusive frukost)
 

Din plats är garanterad när du betalat in anmälningsavgiften (3000kr)


Namasté,
Ania Munay

Flyg och måltider

Flygresor till Trivandrum i Indien kostar mellan 6-10.000 kr. Fråga oss gärna om tips.
Maten i Kerala är fantastiskt god och utbudet är brett. Frukost, lunch eller middagar kostar från 10 kr till ex.vis hummer som ligger runt 60-80 kr. Så matkostnaden är mycket låg. Detsamma gäller även övrig shopping av textilier, smycken mm. mm. som är prisvärd.

Om Kerala.

Kerala är ett distrikt i södra Indien som anses vara födelseplatsen för den mångtusenåriga vediska kunskapen. Det är ett distrikt med rik historia och kultur och med såväl hinduer, muslimer, kristna och buddister som tillsammans skapar en underbar miljö av mångkulturell glädje och gästfrihet.

Om Ayur veda.

Ayurveda betyder "kunskap om livet" och beskriver människan som en helhet sammansatt av många egenskaper. Varje individ har sina speciella utmärkande egenskaper som formar hennes personlighet. Ayurveda identifierar ett antal s.k. kroppstyper som var och en har sina specifika särdrag, kvaliteter och kännetecken.
Det finns goda möjligheter att på egen tid få ayur vediska behandlingar, under resan.

Viktig Information

FAQ helande resor