Altai


Altai är föreningen av fyra länder, fyra riktningar. En plats med ren orörd natur och med urgamla Shamanska kunskaper. Man talar om civilisationens vagga. Nu finns möjligheten att resa med oss till Altai och ta del av Sibirisk Shamanism.
 


Följ med på en upplevelsebaserad Shamansk helande resa till heliga Altai i Sibirien.
Vi har glädjen att bjuda in dig som önskar få ta del av den urgamla Shamanska kunskapen ifrån Altai bergen i Sibirien och den kraftfullt helande energi som finns där.

Vi landar i Barnaul där vi tillsammans med shamanen Ahamkara kommer bege oss till byn Tungur som är en välkänd plats där shamaner vistas och bor. Tungur betyder Shamansk trumma.
Vi kommer vandra till olika gamla kraftplatser, utföra olika ceremonier och ta del av gamla Shamanska ritualer som kommer hjälpa dig i ditt helande, utveckling, transformation och stärka din kontakt med Spirits och naturens Andar.

Denna pilgrimsvandring öppnar upp för din kontakt med Moder Jord och Stjärnorna. Vi bor i tält och har med vår egen kock. Vi kommer bada i heliga floder, kommunicera med mineralriket, trädandar, trumma vid elden, sharings, trumresor, meditationer, healing och vandra i skönhet. Vi kommer kliva bortanför tid och rum för att hela vår karma, frigöra oss ifrån rädslor och öppna upp för Altai bergens helande kraft och magi.
Du blir initierad i Altai/ Sibiriska Shamanismen.

Vi som håller denna inre helande resa är Ania och Magnus Munay som är praktiserande Shamaner och har i 20 år utbildat i Shamansk healing. Vi är utbildade kbt och familjeterapi-terapeuter och har i mer än trettio år arbetat med personlig och andlig utveckling. 

Är du intresserad att följa med eller har frågor är du välkommen att kontakta oss på 0300-430 496 eller info@gaialife.se
Kostnad är ca 23.000:- flyg ca 6000:- ingår ej

 

Altai Sibirien helande resa - Ingen inplanerad resa 2021