Konferens på Gaia

Söker du och ditt företag en stilla och vacker plats att hålla er konferens på? Vår målsättning är att skapa ett inspirerande och lugnt space för er att landa i. Där du och ditt företag kan mötas i en fin anda för att skapa de bästa förutsättningar för ert växande. Vi lägger stor vikt vid dem mjuka värdena och tror att en hälsosam och positiv personal är grunden till en framgångsrik verksamhet. 
 

Våra konferenser skräddarsys
efter ditt företag och arbetsgruppens behov. 
Allt ifrån att bara vara,
få ny inspiration, konflikthantering, reflektion, brainstorm, inre ledarskap, grupp och affärsutveckling till återhämtning efter processande.

Hos oss kan ni få möjlighet till
meditation, yoga, mindfulness, personligt växande och inre ledarskap utifrån ett kognitivt förhållningssätt.
Samt föreläsningar inom
kost och hälsa.För oss är maten oerhört
viktig och ska avnjutas 
med alla sinnen, att ”skapa skönhet” är något
vi försöker lägga stor vikt vid,
inte bara i miljön runtom utan även på tallriken.
Vi serverar ekologisk, Rawfood och vegetarisk kärleksfull lagad mat.

Lilla och stora Konferenspaketet

Dagkonferens

Starta dagen med en förmiddags fika, därefter fördjupa er i dem punkter på er dagordning som skall avverkas under konferensen och avbryt en stund för en härlig vegetarisk lunch tillagad av oss för att sedan fortsätta ert arbete tills dagen avslutas med en eftermiddagsfika. Här finns möjligheten att lägga till en aktivitet som yoga, meditation, trumresa m.m.

Pris: från 499 kr per person

Konferens med övernattning

Starta dagen med en förmiddags fika, därefter fördjupa er i dem punkter på er dagordning som skall avverkas under konferensen och avbryt en stund för en härlig vegetarisk lunch tillagad av oss för att sedan fortsätta ert arbete tills dagen avslutas med en eftermiddagsfika. På kvällen serveras en vällagad vegetarisk middag och här finns möjligheten att lägga till en aktivitet under dagen eller på kvällen som yoga, meditation, trumresa, svetthyddecermoni m.m.

Pris: från 998 kr per person


 

- Jag vill varmt rekommendera Gaia Life kursgård & retreat för era kurser och konferenser. Jag har genomfört flera av mina utbildningar här och det är en plats som levererar. Miljöns betydelse för lärandet är stor och att det gör skillnad märks här. Att dessutom kunna arbeta och bo i så hemtrevlig och ombonad atmosfär är svårslaget. Mmmmmaten tillagas med kärlek och omsorg och smakar därefter. 
Kort sagt - Go for it!
Thomas, besökare och kursdeltagare 

LÅT OSS GÖRA ER VISTELESE TILL NÅGOT EXTRA….
 

En plats för människor i personlig utveckling och växande