Personlig ceremoni.

Själsresa.


Vid olika tillfällen i livet kan vi behöva hjälp med att ta nästa steg.
Allt är i förändring, men för många är det stor rädsla och upphov till ångest. Vi vet att förändring behöver göras men inte hur. Rädslan att göra fel håller oss tillbaka. Vi kämpar och försöker på bästa sätt anpassa oss efter omständigheterna.
Innerst inne vet vi att vi behöver släppa taget för att nytt ska kunna födas.
Min själ vet vad som är det bästa för mig, om jag bara vågar lyssna, stanna upp
och lita på min inre röst.

Själsresan - CEREMONI

Ceremoni är en rituell handling som görs vid olika tillfällen i livet. Det mest vanliga i vår kultur är dop, bröllop och begravning.  Men ceremonier har vi gjort i alla tider långt innan religionernas framfart. I ceremoni öppnar vi upp för magin och det vi inte ser med blotta ögat. Vi fokuserar och lägger vår intention på det vi vill skapa och förändra. Vi överlämnar skeendet till det som är för min själs bästa.

Själsresan - PRIVAT SHAMANSK CEREMONI

Jag bjuder in dig till en privat ceremoni i Gudinnans tjänst. Under tre timmar väver vi tillsammans och skapar bästa förutsättningarna du behöver för att ta nästa steg i ditt liv. Vi skapar en helig cirkel och ett heligt rum där du kan känna dig trygg att dela, sätta ord på det som behöver belysas. Våra Förmödrar och Förfäder kommer visa vägen under hela ceremonin. Jag vänder mig till dig som verkligen vill skapa förändring.

Kärleksceremoni : "Det heliga bröllopet"

En ceremoni som hyllar dig själv, det inre barnet och ditt sanna Jag. Som stärker din självskänsla  din relation till dig själv och andra. Du får hjälp att hela dina känslomässiga sår, din självbild och förena din inre kvinnliga och manliga del. En ceremoni som hyllar kärlekens helande kraft mellan man och kvinna. Denna ceremoni ger dig kraft att ta dig ur ett destruktivt förhållande som inte längre tjänar ditt högsta bästa, öppnar upp för en kärleksfull relation till dig själv och en partner.

Gudinneceremoni

En ceremoni som stärker din kontakt med Gudinnan i dig och till Moder Jord. Du får hjälp att grunda dig och återknyta kontakten med din gamla kunskap. Denna ceremoni hjälper dig att möta dina skuggor och de rädslor som hindrar dig att vara den du är. Som transformerar blockeringar och destruktiva beteenden. Du får hjälp att hela dina djupaste sår som är kopplade till din sexuella energi samt hjälp att väcka och hedra din sexuella skapande kraft...

Initieringsceremoni

Stärker din kontakt med ditt högre medvetande och justerar din frekvens till högre dimensioner. Du får hjälp att se igenom dina illusioner som du själv skapat om dig själv och alltet. Detta är en initiering som öppnar upp till ditt högre syfte här på Moder Jord och du  blir medveten om dina gåvor som är redo att delas till världen. Denna ceremoni är bra när du befinner dig i ett skede då du vill ändra riktning i ditt arbete, karriär eller påbörja något nytt...

Övergångsceremoni

En vacker och kraftfull ceremoni som hjälper dig att låta det gamla få dö för att det nya ska kunna födas. Denna ceremoni kan göras om du befinner dig i en separation och behöver hjälp att komma vidare. Kanske befinner du dig i ett sorgearbete av något slag, har någon i din närhet lämnat jordelivet? Eller en skilsmässa, missfall eller abort, sjukdom, livskris eller övergång till menopaus. 

Varje ceremoni är unik och utifrån var du befinner dig på din personliga och andliga själsresa.
Jag ser framemot att möta dig i Gaias Tempel i den heliga cirkeln

Med vänliga hälsningar Ania Munay

Själsresan - Kostnad

En ceremoni ca tre timmar 2995:-
Kommer du långväga ifrån eller vill landa efteråt finns det möjlighet till boende och frukost. Kostnad: Boende och frukost 700:- medtag lakan och handduk, ( finns även att hyra)

Själsresan - Bokning Vill du ha en tid för din personliga ceremoni är du välkommen att ringa 0300-430496 eller mejla: info@gaialife.se