Om oss

Vi som bor och driver Gaia Life är två levnadsglada entreprenörer som arbetar för att skapa ett hållbart liv.
Här lever vi nära naturen och hämtar vår inspiration och kreativitet ifrån Moder Jord. Vi vandrar den shamanska vägen och vår intention är att förmedla den urgamla kunskapen vidare att vi är en del av allt.
Vandra i skönhet är ett av våra ledord som är viktiga för oss. Genom att skapa och bygga upp en vacker plats där människor kan komma för växande, helande och finna gemenskap, känner vi att vi kan på så sätt göra en insats till en vackrare och mer kärleksfull värld.
Vi tror på att fred börjar inom oss själva och i en miljö som återspeglar detta kan vi lättare höra vår inre röst som visar oss vägen tillbaka hem.
Sakta men säkert skapar vi vårt paradis med våra djur, permakultur och ekologiskt odlande. En plats för läkning och växande i samklang med Moder Jord.

Ania & Magnus
 

Ania Munay

Ania är praktiserande Shamansk Prästinna, utbildad i  Familjeterapi, KBT, har över trettio års erfarenhet att hålla utbildningar i personligt och andligt växande, olika healingformer, mindfulness & inre ledarskap.

Hon är Entreprenören & egenföretagaren som inspirerat många att skapa sin dröm.
Ania ställer de oväntade frågorna & lyfter fram det som behöver belysas för individens växande. Med en klarsynthet & stark inuition visar hon vägen till ett starkt inre ledarskap.
Ania är förtrogen med cirkelns dynamik och har arbetat med cirkelmodellen och Medicinhjulet. Hon brinner för att dela detta kraftfulla verktyg. Våren 2020 är året som Ania klev in i nya rollen som författare och här kan du beställa hennes första bok av tre, Den Röda Jorden

Magnus Munay

Magnus  är praktiserande Shaman, Kinesisk medicinare och Qigongmästare, utbildad i KBT, NLP practitoner.
Han är fredsmäklaren som medlar mellan parter.
Entreprenören som följer sitt hjärta och har modet att visa sin sårbarhet. Han har många års erfarenhet att arbeta i grupper med personligt växande och inre ledarskap.

Bakom hans lugn finns ett starkt seende där han plockar fram det som behövs i ljuset. Med försiktighet hjälper han individen att fortsätta sin resa framåt.

Du möter Magnus som en av lärarna på den shamanska healingutbildningen och i Manscirkeln - den fredlige krigarens väg...
 

Personalen på Gaia

Martina Lindgren

Martina arbetar som administratör och ekonom. Hon svarar i telefon, på mail och jobbar för att hålla i alla trådarna som vävs här på kursgården.
Martina vandrar även den shamanska vägen och har gått tvåårig utbildning här på Gaia. Hon brinner för att hjälpa andra finna vägen in till sitt hjärta, där kan vi hela vår historia och släppa allt som inte är kärlek. För att finna din plats här på jorden.

Vill du boka tid för shamansk healing hos Martina eller medial vägledning tar hon emot klienter tis-tor.

Hanna Nilsson

Hanna tar hand om trädgården på Gaia. Tillsammans planerar och skapar vi i hållbarhet och permakultur.
Hanna brinner för helandet som uppstår i det sanna mötet mellan människor och mellan människa och moder jord.
Hon har lång erfarenhet av att driva ekologisk handelsträdgård med varierande trädgårdsuppdrag och café. Att få ta trädgården med sig in i köket tycker hon är underbart!

Hanna är även Kognitiv beteendeterapeut, Shamansk naturprästinna och yogamassör, hon brinner för helandet som uppstår i det sanna mötet mellan människor och mellan människa och moder jord. Så utöver att arbeta i trädgården tar hon här på Gaia emot er för helande KBT-samtal och Yogamassage.

Magnus Håman

Magnus jobbar som övriga här på Gaia med många olika saker och en av hans områden är arbetet i köket där han ser till att våra kursdeltagare får god & vacker mat vid måltiderna. Han lägger ner hjärta och själ i allt han gör och trollar fram magiskt goda rätter.

När han inte står i köket bygger han och Magnus Munay på något projekt här på gården, sist var det plåttaket som skulle på plats och det finns alltid nya projekt på gång.


Samarbetspartners

Maria Berg

Maria är utbildad socialantropolog, coach, kost- och hälsocoach, reiki healer och är även utbildad inom shamansk healing på Gaia Life. Genom sin egen hälsoresa har hennes intresse för och kunskapen kring läkande kost, tarmflora och hur vi själva måste ta ansvar för vår egen hälsa vuxit. Hon brinner för att hjälpa andra att ta makten över sin egen hälsa.
Maria erbjuder healingbehandlingar på Gaia Life, håller workshops samt föredrag kring kosten & hälsan.

Annelie Hellström

Annelie är Shamansk Natur Prästinna, mindfullness instruktör, yinyogalärare, beteendevetare, dearmorering, Kvinnans anatomi, kommunikolog och mycket annat. Hon drivs av att göra skillnad och brinner för att fler ska finna sin väg till ökat välmående och ha glädje i livet. ♡ ♡ ♡

Söker du en plats att hålla din kurs, ceremoni eller föreläsning på?

Kontakta oss för att boka in ett möte
 
♡ ♡ ♡