Bara Vara Retreat

Bara Vara Retreat – I en kravlös miljö, på en plats med öppenhet och tystnad med tid för reflektion, vila, meditation & medial vägledning kan du hitta en ny riktning i livet, stanna upp och lyssna inåt.
En plats för den som är, och vill vara, i tystnad och stillhet.

Denna retreathelg är för Dig som har ett behov av tystnad, stillhet och behöver fylla på ny energi och kraft. Kom och låt Naturens läkande kraft omfamna dig!

Inga krav, inga måsten - Bara vara här och nu. Vi börjar dagen med meditation, chigong  och avslappning. Där du får hjälp med att släppa stress och blockeringar. Tid för reflektion, eftertanke och naturupplevelser.

Lärare och terapeuter på denna bara vara retreat är Magnus och Ania som coachar dig där du befinner dig just nu i livet.

Det är en retreat helg med massor av helande kraft och kärleksfull energi som kommer ge dig inspiration och kraft till att ta nästa steg i ditt liv.

Kostnad - bara vara retreat

 2 495kr,  inkl. vegetarisk kost, logi, guidade meditationer, qigong, mindfulness, powerwalk i naturen, sharings mm.
 

Datum: Inget inplanerat datum

Anmälningsformulär

loading...

Citat och Recencioner

En helt fantastisk helg! Uppfyllde alla mina förväntningar. Ett bra sätt att lära sig själv att skapa ett inre lugn i sin vardag!

  - Helena, Bara Vara april 2015

Ett tillfälle att landa i sig själv och att reflektera över sin tillvaro på en helt fantastisk plats! Underbara lärare och maten är över förväntan!

  - Anna, Bara Vara september 2015

Landar hemma efter en fantastisk Bara Vara retreat hos Gaia Life. känner mig fylld med förnyad energi och tacksamhet ❤ Tack underbara Ania och Magnus för allt Ni gör
  - 
Jessica, Bara Vara retreat april 2016

Tack, tack, tack för en fantastisk helg. Min första tanke, när jag kom hem var: Men jag vill ju träffa alla fina igen. Tack för allt, fina rummet, underbara maten, kommer aldrig glömma denna helg.

  - Meeri, Bara Vara april 2016

Tack för en magisk helg ❤

  - Catharina

Solstrålande, stora varma tack för de här dagarna som var så fullständigt precis vad jag behövde.

  - Ellinor, Bara Vara april 2016

Tack Ania Munay och Magnus Munay för en magisk helg! Bara Vara retreat hos er på Gaia Life är verkligen en mäktig upplevelse!
  - Helena, Bara Vara april 2016