Indien.

Shakti Divine power retreat till Södra Indien
Ceremonier , kvinnokraft och systerskap
 9-18 November - 2018 med Ania Munay


Välkommen Systrar till en magisk resa på alla plan i Kerala Södra Indien. Denna kurs är tillägnad kvinnor som vill uppväcka, hedra och bejaka den sexuella feminina skapande kraften i sig själva.

I ett tryggt och heligt space kommer du vägledas in i dig själv och dina inre heliga rum för att hela dina inre sår, transformera och uppväcka din inre kraft. Du får hjälp med att frigöra spänningar och blockeringar som hindrar flödet i din kropp.
Du kommer få dela och ta del av andras historier som behöver komma fram i ljuset för att helas, respekteras och hedras. Med olika Shamanska tekniker kommer du få hjälp med att väcka din Livmoderkraft, öppna ditt hjärtcentra, återknyta din kontakt med Gudinnan, förena mörker och ljus samt manifestera ditt högre medvetande. Det är en känslosam inre resa i både mörker och ljus som kommer förändra ditt liv och ditt förhållande till dig själv och andra.

Du blir initierad i de Indiska Gudinnorna Shakiti, Kali MA, Durga, Lakshmi, Paravati och Shiva. Du kommer få ta del av deras energi, spegla dig i deras olika aspekter och öppna upp mer för dem i din vardag.

Vi börjar dagen med yoga med en lokal yoga lärare, vegetarisk frukost och sedan ca tre timmars workshop. Det finns tid för reflektion, ayurveda, bara vara, sol och bad. Middag avnjuter vi tillsammans och möts i fin samvaro.

Kostnaden är 10.900:- tillkommer flyg, transfer, kost och logi. Du bor i dubbelrum ca 400:- / natt ( 200 per person )
Vi bor alla på samma ställe där vi har workshop, yoga, frukost och andra måltider om man vill. 


Sista anmälan är 15 augusti, din plats är garanterad när du betalat in anmälningsavgiften. Du bokar din plats på info@gaialife.se


För kursprogram kontakta oss på tel: 0300-430496 eller på info@gaialife.se för mer information.


Namasté, Ania Munay


 

Kost, Logi och Flyg

Flygresor till Trivandrum i Indien kostar mellan 6-10.000 kr. Fråga oss gärna om tips.
Maten i Kerala är fantastiskt god och utbudet är brett. Frukost, lunch eller middagar kostar från 10 kr till ex.vis hummer som ligger runt 60-80 kr. Så matkostnaden är mycket låg. Detsamma gäller även övrig shopping av textilier, smycken mm. mm. som är prisvärd.
Boende i dubbelrum kostar från 800 till 2.500 rupies (100-300 kr/dubbelrum) för hotell med normal standard. Vi bor på ett mycket trevligt hotel där vi vistats de senaste åren.

Lärare

Workshopshållare är Ania Munay som hållit Shamansk healing utbildning i över 20 år, Reiki master i 35 år, utbildad Kbt och familjetearapeut. Hon håller Prästinneutbildning och är specialiserad att arbeta med kvinnor som utsatts för olika former av övergrepp. Ania är praktiserande Shaman, medialiteten finns på båda hennes föräldrar i generationer tillbaka.
Driver tillsammans med hennes man Gaia Life kursgård i Fjärås.

Om Kerala.

Kerala är ett distrikt i södra Indien som anses vara födelseplatsen för den mångtusenåriga vediska kunskapen. Det är ett distrikt med rik historia och kultur och med såväl hinduer, muslimer, kristna och buddister som tillsammans skapar en underbar miljö av mångkulturell glädje och gästfrihet.

Om Ayur veda.

Ayurveda betyder "kunskap om livet" och beskriver människan som en helhet sammansatt av många egenskaper. Varje individ har sina speciella utmärkande egenskaper som formar hennes personlighet. Ayurveda identifierar ett antal s.k. kroppstyper som var och en har sina specifika särdrag, kvaliteter och kännetecken.
Det finns goda möjligheter att på egen tid få ayur vediska behandlingar, under resan.

Viktig Information

FAQ helande resor