Peru och Amazonas

PERU - helande resa september 2019
Shamansk healing och personligt växande i
"Amazonas och De heliga bergen"

Vi välkomnar till en magisk och spirituell resa till Amazonas och "De heliga bergen" i Peru. Denna utbildning är en resa tillbaka till ditt ursprung och kontakten med ditt högre medvetande. 

Pachamama, hon kallar oss tillbaka till vårt sanna jag. Hon vägleder och visar oss tillbaka till vårt mörker för att hela och läka de djupa sår vi bär med oss i från generationer tillbaka. Det är tid att hämta hem dig själv ifrån alla dimensioner och låta de gåvor du bär med dig ifrån Stjärnorna få delas med världen. Denna shamanska resa till Peru är en djupgående, transformerande och hjärtöppnande inre helande process. Där du i ett tryggt space kan utforska och medvetandegöra dina mönster och beteenden som hindrar dig att manifestera ljus och kärlek i ditt liv.

Vår helande inre resa börjar med fyra ceremonier med moderplantan Ayahusca i Amazonas djungel, tillsammans med vår Shaman som kommer ifrån Ikitos i norra Peru. Vi har stort förtroende för hans medicin, Spirits och Förfäder som arbetar med honom.
Ceremonierna sker på kvällarna i ett tryggt och heligt space som avslutas när alla har fått den hjälp dem behöver i sin process och i sitt helande.
På dagarna gör vi mysiga utflykter i djungeln och får botanisera bland djur och djungelns flora.
Vi skapar tid för reflektion och sharings på dagarna efter ceremonierna för att du ska få hjälp med att integrera och landa i dina upplevelser.

Efter vår vistelse i djungeln flyger vi till Cusco för att ta oss till en bergsby där vi kommer stanna i tre nätter för att landa efter våra ceremonier i djungeln och förbereda oss för nästa initiering med Faderplantan Huachuma. Denna helande och medvetandehöjande ceremoni kommer göras i kontakt med den vackra naturen, bergen och Fader sol. Leslie har många års erfarenheter med att arbeta med St Pedro, också kallad Huachuma som är en kaktus och är Andernas plantmedicin.

Magnus och Ania, båda Shamaner och terapeuter har många års erfarenhet av att vägleda, coacha, utbilda i Shamansk healing , inre ledarskap, personlig utveckling och andligt växande.
Dem är inga reseledare, men finns för att hålla space och hjälpa dig i din inre helande resa.

Efter tre magiska dagar tillsammans med Medicinkvinnan Lesley beger vi oss sedan till den mysiga lilla byn Pissac där vi stannar en natt för att få ta del av marknadsplatsen med massor med fina saker du kan handla med dig hem. 
Här finns mysiga restauranger och många fina möten kan ske.
Vi lämnar sedan Pissac för att besöka häxmarknaden i Cusco där vi bor på hotel. Cusco är en underbar stad med mycket att uppleva. Här finns tid till egen tid och shopping för dig.
Vår helande expedition fortsätter sedan upp i De heliga bergen där vi kommer göra en pilgrimsvandring i Pachatusan för att släppa taget ifrån de vi inte behöver bära med oss längre och öppna upp till vårt högre och sanna Jag.
Vår intention är att vara kanaler mellan himmel och jord och göra det energiarbete som Pachamama och The Creator vägleder oss till för Moder Jords frekvenshöjning.

Denna resa är en djupt helande och transformerande process för dig och för det kollektivas högsta bästa.
Berget Pachatusan, ett av alla De heliga berg som Pacos de få Inka ättlingarna som finns kvar hedrar och gör sina ceremonier ligger på ca 4000 m höjd. 
Vi kommer att bo i tält på vår camping där vi utgår ifrån på våra vandringar till olika kraftplatser där vi tillsammans med Pacos bla annat kommer göra Despacho och ceremonier för att stärka vår kontakt med Pachamama, Stjärnorna och vår helande kraft som Healers.

Vår resa kommer avslutas med en gåvoceremoni för de som bor uppe i bergsbyarna vilket är väldigt uppskattat och berör oss alla på djupet.

Det kommer finnas möjlighet att besöka Maccu Piccu för dig som vill.

Kostnad är beroende på hur stor gruppen är och hur dollar står men från 33.000:- 

Vill du ha mer information och är intresserad att följa med på vår Shamanska Spirituella Helande Resa kontakta oss på 0300430496 
info@gaialife.se

 Vi välkomnar Dig som i hjärtat känner kallelsen från Pachamama, Moder Jord.

Vi förbehåller oss rätten att säga nej till dig som är i aktivt missbruk eller av psykiska eller fysiska hälsoskäl.


Vandra i Skönhet!

Ania & Magnus

Avrese-Datum helande resa Peru

4-21 september 2020

Anmälan Helande resa Peru

Anmälan sker på anmälningsblankett tillsammans med ett personligt brev där du beskriver din intention med resan.

Ring tel:0300-430 496 eller mejla info@gaialife.se  för frågor!

Lärare helande resa Peru

Ania Munay och Magnus Munay, samt Medicinmän och -kvinnor på plats i Peru.

loading...
Inka shaman, helande resa peru, shamansk healing, ceremonier, munay ki, gaia life
Peru, shamansk healing, ceremonier, Inka shamaner, paccos, inkaspirit, apus

Citat & Recensioner:

Peru 2012
"Att få ta del av Peru är att närma sin innersta kärna. Resan innebär att jag fick ta del av en fantastisk kultur, natur, mänskliga möten och mytomspunna platser, kärleksfullt  inramat av Magnus och Ania med erfarenhet och passion. Allt var välorganiserat och fungerade oaktat om vi var i Amazonas djungler, med tält i bergen på 3800m eller i Cusco. Alla som vill ta del av uråldriga traditioner, kunskaper och samtidigt få personlig utveckling så rekommenderas denna resa varmt. Dessa veckor i Peru bär jag alltid med mig."
- Tomas Bech