Afrika - Helande resa

inget nytt datum inplanerat f.n.

Välkommen med hem till mama Africa.


1 20 år har mina guider och spirits förberett oss för att åka till Afrika för att hämta tillbaka gammal kunskap och medicin, men också för att göra ett stort energiarbete för Moder Jord. Jag, Ania har väntat på att tiden skall bli mogen och nu tycks allt falla på plats. 

Det kommer bli en spirituell resa tillbaka till våra rötter och hämta hem ännu mer av oss själva. Vi kommer uppleva kontakten med naturen, spirits och våra förmödrar och förfäder genom ceremonier, pilgrimsvandrignar, dans och trummor. 

Vi kommer ta oss till kraftplatser, medicinkvinnor och medicinmän samt byar där vi där vi bor tillsammans med byborna. Det blir enkelt boende, tält samt hotell. Vi kommer ha egen buss och kock så att vi lätt kan ta oss vidare på vår pilgrimsresa.

Möten med vilda djur på safari,  besöka ekoodlingar, dagliga meditationer, sharings och dans i Afrikas mörka nätter kring lägerelden. Vi lovar att denna resa kommer att bli fantastisk! 

Det kommer att finnas plats för 20 deltagare, och vi behöver vara minst 12 som gör det energiarbete som Gudinnan kallar oss att göra i Unity. Kallar Mother Africa dig?