Reiki Healing
&
Mary Magdalene Divine Feminine energy


 

Reiki betyder "Universell Livsenergi" på Japanska. Den Universella Livsenergin finns överallt och genomsyrar hela vår värld. Den är känd i många olika kulturer, från indianer i väster till japaner i öster.

Livsenergin strömmar genom oss i en aldrig sinande ström, styrd bland annat av våra tankar och känslor. Ett fritt flöde betyder harmoni, balans, hälsa. Ett stört eller blockerat flöde leder i regel till motsatsen, det vill säga till smärta och/eller sjukdom.

Eftersom våra tankar och känslor påverkar livsenergin kan vi också medvetet påverka dess flöde. Därför har vi också alla förmågan att hela med hjälp av Reiki. Där är inte några få förunnat. Reikihealing kännetecknas av att den är lätt att lära sig, den styrs av intuition och den som helar får själv lika mycket healing som han eller hon ger. Genom initieringen i Reiki öppnas en kanal för energin, varför man inte blir trött då det inte är ens egen energi som förmedlas. Reiki är en nyckel Du får i din hand. En nyckel som Du kan använda för både Ditt eget och andras växande. En nyckel med oanade möjligheter.
Reiki  kan hjälpa Dig att:

Släppa stess, motverka utbrändhet, frigöra spänningar och blockeringar, hela psykosomatiska sjukdomar,balansera kropp och själ , medvetandegöra orsak och verkan, bryta gamla mönster och föreställningar

Reiki Steg I - grundkurs
Denna helg initieras du och blir en kanal för livsenergin. Vi mediterar, helar och delar med oss av varandras upplevelser. Du får lära dig hur man gör en reikibehandling både på dig själv och andra. Du kommer få behandling och ge behandling båda dagar.

Reiki Steg II
Du lär dig de symboler som dr. Mikao Usui fann i gamla sanskritskrifter och hur de kan användas till distanshealing. Vi mediterar, helar och skickar på distans. Med reiki II blir energin starkare och behandlingar mer kraftfulla & effektiva.

Reiki Steg III - Reiki Master Teacher
Du får masterinitiering för att bli din egen mästare och själv kunna lära ut till andra. Du får assistera under någon reikikurs och behöver ha erfarenhet att ge behandlingar. Du behöver ha gått din utbildning hos mig, eller repetera om du fått din initierig av annan reikimaster. (individuell utbildning efter överenskommelse) Jag coachar och vägleder dig i din process till Reikimaster både för och efter din initiering.


Lärare - Reiki Master Teacher:
Ania N. Munay -  reiki master (sedan 25 år)
Magnus Munay - reiki master


DATUM HÖSTEN 2021:
Datum steg I:  1-2 OKTOBER
KL 09.00 - 17.00 fredag samt lördag
Datum steg II: 3 OKTOBER
KL 10.00 - 16.00

Kurskostnad:
steg I och II 4 490 :-
vegetarisk lunch ingår i alla dagar.

steg III 15.000:-
vegetarisk lunch ingår i alla dagar.

Logi: För er som kommer långväga eller vill landa under kursen finns möjlighet till logi
(Kostnad 950kr / natt ink måltider)
(Boende tor-fre 700 :- där frukost ingår)