Ceremonier för Moder Jord

Ceremonier, vårdagsjämning, sommarsolståndsceremoni. höstdagsjämningsceremoni, vintersolståndsceremoni, gaia life, prästinna, shaman, schaman
Välkommen till Gaias Ceremonier och Tempelträffar.
I ett kärleksfullt och tryggt rum möts vi för att skapa en helig cirkel, ett sacred space.För att tillsammans hedra, bejaka och fira Gudinnan. Vår intention är att förena den femenina och maskulina kraften av Gud/-innan finns med i alla våra ceremonier,utifrån ett shamanskt förhållningsätt.
 
Ceremonier är ett sätt att förstärka och rikta  intentionen i en speciell riktning eller syfte. Det hjälper oss att lyfta fram våra drömmar och det vi vill attrahera till oss. När vi går in i ceremoni så öppnar vi oss för drömtiden och låter vår andliga del få ta vid.
Våra ceremonier håller vi i Gaias Tempel eller ute i Naturen beroende på syfte och intention. Vi följer det Nordiska årshjulet och håller ceremoni i de olika högtiderna. Vi avslutar alla ceremonier i en gemensam måltid eller på något annat vis äta och dricka  det som Gudinnan förespråkar beroende av vilken högtid som firas. Alltid ekologiskt, vegetariskt och i ceremoni  kärleksfullt lagad mat.

Du är varmt välkommen att ta din plats i den heliga cirkeln
 

Imbolic och Disablot Ceremoni

Denna ceremoni tillägnar vi Saga och Diserna och vår intention denna afton är att ge ljus till vår kreativiet och väcka de slumrande drömmar till liv som vi bär med oss. Vi ber alla fenenina ljusväsen om hjälp att hela det som behöver helas innan tiden är mogen att så nya frön. Denna ceremoni blir en kväll i Systerlig Broderlig samvaro för att inspirera och stärka kreativitetens skapande kraft i var och en i cirkeln.
 

Vårdagsjämnings Ceremoni

Nu välkomnar vi Idun och ljuset som återvänder i en glädjefylld ceremoni. Vi släpper taget ifrån det gamla tunga och bjuder in det nya.

Nu är tiden mogen att sätta våra drömmars frön i jorden .
Vi hedrar och bejakar vårt inre barn,  det ungdomliga friska och lägger intentionen på att stärka och vitalisera vår kropp " Tempel "  med ny energi och kraft

Beltane Eldfest och Frejas högtid

Nu firar vi freja i hennes aspekt som älskarinnan, hon som väcker livsormen och manar oss att skapa nytt liv. Vi låter hennes röfa kraft väcka krigarinnan i oss hon som beskyddar och sätter de gränser som behöver sättas.
Denna ceremoni tillägnar vi vår inre glöd och den sexuella skapande kraften. 
Kring den heliga elden bjuder vi in till dans och lek.

Sommarsolståndet

Nu firar vi ljuset och Sunna Solens värmande och livgivande kraft. Denna dag och natt är den livgivande kraften stark. Vi laddar och fyller oss med Ljusetsenergi som skyddar oss och höjer våra energier till högre medvetande.
Kraftsmycken och andra magiska ting transformeras och laddar vi i den heliga cirkeln.
Vi bjuder in i Naturväsen och dansar med Älvorna på ängen och öppnar oss för Moder Jords skönhet i hennes vackraste skrud.
 

Skördefest och Raniblot

Nu stannar vi upp och reflekterar över våra gåvor i denna första skördetid. Vi går in i tacksamhet över alla de gåvor Gudinna ger till oss.
Vi släpper taget och går in i alla våra känslor och låter oss beröras av Moder jord Gudinnan.
Ran är vattnet Gudinna och vi hedrar henne i att vara vid vatten, bada och utföra ceremoni i Rans ära.
Vi låter Vattnets Gudinna skölja bort, balansera och rena

Höstdagsjämnings Ceremoni

Denna ceremoni då mörker och ljus förenas och skapar balans, ur denna förening välkomnar vi allt det som Gudinnan fött fram i alla hennes olika gåvor. Det är nu den andra skördefesten. I denna tid är slöjan mellan världarna tunn och vi kan skåda vår ödesväv och nya  livsvägar vi vill ta. Tiden är mogen att förbereda oss för vår inre resa för att möta den mörka delen av oss själva och se det som vi behöver se för att skapa våra högsta drömmar.

Samhain och  Hels afton

Nu vänder vi in djupare in i mörkret och Gudinnan visar sig i aspekten av Haggan Hel den gamla och visa kvinnan. Hon som beskyddar fröet och tar med det ner i underjorden.

Denna afton då slöjan är tunn till våra Förmödrar och Förfäders värld hedrar vi dem med tacksamhet för att de vandrat innan oss. Vi minns med kärlek i våra hjärtan våra släktingar som passerat in i drömtiden.
Hels transformerande kraft hjälper oss nu att låta det dö som behöver dö för att födas i en ny form när tiden är mogen.

Vintersolstånds Ceremoni

 Mörkret härskar fortfarande men årshjuler vrir sig och lovar att ljuset nu börjar återvända. Det är nu Gudinnan Skade håller greppet om allt som fortfarande vilar innan det nya ska födas fram. Denna ceremoni ger vi Solen vår intention att ljuset återigen kommer till oss med ny kraft.
Vi tänder ljus och låter lågan inom själva få lysa nu klarare. Det är tid att lägga ljus på våra drömmar och förbereda oss på att gå in i ett nytt år. Vi städar ur vårt inre med all tung energi som vi inte vill bära med oss in i det nya året och välkomnar det som är för vårt högsta bästa.

KOSTNAD & DATUM

Kostnaden för våra ceremonier är 400 kr  inkl fika.

Lättast läser du på eventen på vår Facebook sida. här>>
Du hittar ceremonierna i vårt kalendarium >>

OBS!
Föranmälan krävs.

Och du kan betala både via swish, via faktura och i mån av plats finns även direktbetalning i kassan med kort eller kontanter.


Välkommen!

Ania Munay Eagelwoman, ceremonier, ceremoni, gaia life, prästinna, Shaman, medicinwoman, shamansk healing