Healing.

HEALING

Healing är en läkekonst som funnits sedan urminnes tider. Den finns i alla kulturer, i alla länder ifrån öst till väst. Healing är kärlek.
Det är en kraftfull aktiv inre process som innefattar att klienten granskar sina attityder, minnen och trosföreställningar samt har en önskan att frigöra alla sina negativa mönster, vilka hindrar ett fullständig känslomässigt och andligt tillfrisknande.

Detta innebär att terapeuten hjälper klienten att stärka sin egna vilja samt väcker kroppens egna självläkande förmåga. Vilket leder till att kärlek, självkänsla, hälsa och medvetenhet om sina egna behov skapas.

Det finns möjlighet att få Reiki healing behandling eller shamansk healing behandling hos oss.

Shamansk Healing.

Shamansk Healing behandling

Shamansk healing är en mycket kraftfull behandling som berör på alla plan.
Det är en djupverkande healing som transformerar all tung energi, frigör blockeringar som hindrar ett fritt flöde i kroppen. Klienten får hjälp med att ta bort präglingar som finns i energikroppen som med tiden kan orsaka sjukdom. Shamansk healing behandling kan hjälpa till med att hela själsliga sår, traumatiska upplevelser, frigöra känslomässiga blockeringar som kan ge symtom som stress, ångest, depression mm.

Kostnad:
990:- ca 60 minuter

Boka Shamansk Healing

Magnus Munay tar emot för behandlingar på Tisdagar (heldag) och Torsdagar (förmiddag). 

Maria Berg tar emot för behandling onsdagar 9-18.00. 

För att boka behandling, ring 0300-430 496 eller maila info@gaialife.se.  
 

Reiki Healing.

Reiki-healing behandling

En djupavslappnande behandling som motverkar och frigör stress. Reiki släpper blockeringar och spänningar i kroppen som skapar obalans. Med hjälp av reiki påskyndas kroppens egna läkeförmåga. Reiki balanserar chackran och skapar posetiv flöde i din kropp. En kärleksfull behandling som öppnar upp till ett högre medvetande.

Kostnad:
990:- ca 60 minuter

Reiki steg 2 Maria Berg

Boka Reiki Healing

Maria Berg
 tar emot för reiki healing på Gaia Life Kursgård på onsdagar mellan kl 9-18.00. 

För att boka behandling, ring 0300-430 496 eller maila info@gaialife.se.