Serafia Andersson

Mer info kommer.

Monica Andersson

Mer info kommer.

Emelie Berg

Mer info kommer.

Mina Lindbäck

Mer info kommer.

Ania & Magnus Munay

Mer info kommer.

Camilla Åkerström

Mer info kommer.

Johanna Ekman & Stefan Johansson

Mer info kommer.

Siv & Stefan Stefansson

Mer info kommer.

Maria Hagberg

Mer info kommer.

Robin Hallman & Terra Sundman

Mer info kommer.

Leana Myhr

Vi välkomnar Leana Myhr. 
 
Välkommen på Örtavandring under festivalen med Medicinkvinnan Leana Myhr. Hon tar med oss på en spännande och lärorik rundvandring 
där hon delar med sig av sin gedigna kunskap om våra nordiska läkeväxter. 
Leana kommer även hålla workshopen ”Sejd & Runor”, där hon delar sin kunskap om den nordiska shamanismen. Deltagarna kommer få dra runor, göra en meditation och sejda en sejd. Att sejda sejden betyder att vi tillsammans skapar energi med sång och trumma/skallra för att hjälpa en völva att i trance ge oss budskap från någon av de andra världarna. 
(Ta med skallra/trumma om du har.)

Leana Myhr är verksam som häxa och medicinkvinna och bosatt i Nybodarna en bit utanför Östersund. Hon arbetar bland annat med nordisk shamanism, örtmagi, tarot, runor och numerologi. 

Se mer om Leana på
www.alvahaxan.se

Paula Nygren & Henrik Bengtsson

Mer info kommer.

Eva-Freya Christiansson

Mer info kommer.

Emilia Andersson

Mer info kommer.

Sara Von Post

Mer info kommer.

Ewa DeMahina


Vi välkomnar Ewa DeMahina 

Ewa kommer att hålla workshopen
”Stillheten” Denna fantastiska energi som i sin rätta form kan expandera sig till att nå från oändligheten och tillbaka. Stillheten är något vi alla bär inom oss men inte alltid använder oss av. Kom sitt med Ewa och tona in, dansa iväg i denna underbara energi, låt oss integrera, expandera, ladda ner, ladda mer, andas och landa…

Ewa Demahinas liv består av att arbeta med energier i alla upptänkliga former. Hon är healer, kroppsterapeut, workshopledare, leder spirituella resor och en massa mer. Hon älskar samskapandet mellan kropp & sinne, kropp & spirit och lyckan när dessa delar finner varandra och börjar skapa magi … 

Läs mer om Ewa på
www.spiritcloset.com

Gro Johanna Kalén


Vi välkomnar Gro Johanna Kalén 

Johanna kommer att hålla i workshopen ”Dom heliga ljuden” 
där vi får göra en inre helande resa tillsammans med trumman, rösten och andra instrument för att ta emot hjärtats medicin. 
Johanna kommer även att dela med sig av sina stämningsfulla sånger som hon hämtat ur ett tidlöst nu.

Gro Johanna är verksam i Norrtälje där hon till vardags leder yoga, meditationer, ceremonier och ger behandlingar, bl a Shamansk healing. 
Ljuden är det som ligger Johanna närmast hjärtat, och hon använder ljudens läkande kraft i healing och i sin musik.
Du kan se mer av Johanna på 
www.groiro.se
eller på 
https://m.youtube.com/watch?v=XMMWwt9IS0s

Annette Noaksson

Vi välkomnar Annette Noaksson. 

Annette kommer att hålla pass i kundalinyoga. En yoga som stärker din kropp, själ och sinne. Hon arbetar med gudinnans kraft och är en mästare på att hjälpa dig att komma vidare i övningarna. Yogan kommer ge en bra start på dagen på festivalen. 

Annette arbetar på Gaia Life kursgård till vardags där hon skapar skönhet hos bla djur, natur och med god och vacker matlagning. Hon är verksam shaman och arbetar i gudinnans tjänst. Allt hon gör genomsyras av en vilja att sprida mer kärlek och växande till världen. Hon är kundaliniyoga lärare och håller pass för elever varje vecka. Vi ser också fram emot hennes yoga retreats här på Gaia Life kursgård.

Aita Päts & Karin Sander

Vi välkomnar Aita Päts och Karin Sander


Aita Päts delar med sig av sin kunskap genom workshopen ”Från utbränd till Upplyst”. Där hon sprider sin kunskap om livets erfarenheter och hur hon tagit sig dit hon är idag. Aita är prisbelönt författare, modern shaman, hypnoterapeut, healer, taiji och qigong lärare bland annat. 

Tillsammans med Karin Sanders kommer hon att göra en kortare variant av en svetthydde ceremoni. 

Läs mer om Aita på www.aitapats.se

Karin Sanders

Karin kommer dela sin medicin i en workshop ”shamanic trance dance ceremoni” där du får möjligheten att finna och dansa ditt kraftdjur. 
Karin bor och arbetar i Tyskland som shaman, healer och naturopat. 

Läs mer om Karin på www.naturheilpraxis-karin-sander.de