Peru och Amazonas

PERU - helande resa 4-23 september 2018
Shamansk healing och personligt växande i
"Amazonas och De heliga bergen"

Vi välkomnar till en magisk och spirituell resa till Amazonas och "De heliga bergen" i Peru. Denna utbildning är en resa tillbaka till ditt ursprung och kontakten med ditt högre medvetande. 

Vi reser genom Amazonas regskog för grundning i en fantastiskt flora av djur, natur & växter. Här får du vara med om spännande möten och ceremonier med den lokala medecinmannen, som är en av Amazonas kraftfullaste Shamaner.
Tillsammans med honom blir du invigd i naturmedicinen, Ayahuascas, helande krafter. Du blir introducerad in i en mäktig värld av sprituella krafter och reser in i nya okända dimensioner, där du får möta dina Förfäder, kraftdjur & naturandar. Medicinmannen håller i spacet och skapar de bästa förutsättningarna som varje individ behöver i sitt helande.

Efter fem dagars rening och grundning med starka upplevelser i Amazonas djungler, reser vi till Cuzco. Där kommmer vår guide som är shaman att möta oss med våra vänner, Queros, som är direkt nedstigna ifrån de gamla Inka indianerna.
Tillsammans med shamanerna kommer vi att besöka heliga platser där vi utför ceremonier och energiarbeten.

Vi bor i Sacred Valley, där också det astrologiska komplexet Macchu Picchu ligger, vi invigs i energierna på gamla kult- och kraftplatser i och kring Sacred Valley. Det är en helt magisk vandring där vi kontaktar apus, bergsandarna och Kondoren.
Vi blir initierade av the Pagos som hjälper oss i vår upphöjning och öppnar oss för den nya tiden. Vi arbetar tillsammans med shamanerna i den heliga cirkeln som bröder och systrar för att utbyta kunskap med varandra.

 Vi välkomnar Dig som i hjärtat känner kallelsen från Pachamama, Moder Jord.

Vandra i Skönhet!
Ania & Magnus


 

Avrese-Datum helande resa Peru

Vi reser till Lima, Peru den 4 september 2018, för vidare flygresa till djungeln. Hemresa sker den 23/24:e september. Möjlighet finns ju att stanna längre.

Anmälan Helande resa Peru

Anmälan sker på anmälningsblankett. Ring tel:0300-430 496 eller mejla info@gaialife.se  för frågor!

Lärare helande resa Peru

Ania Munay och Magnus Munay, samt Medicinmän och -kvinnor på plats i Peru.

loading...
Inka shaman, helande resa peru, shamansk healing, ceremonier, munay ki, gaia life
Peru, shamansk healing, ceremonier, Inka shamaner, paccos, inkaspirit, apus

Citat & Recensioner:

Peru 2012
"Att få ta del av Peru är att närma sin innersta kärna. Resan innebär att jag fick ta del av en fantastisk kultur, natur, mänskliga möten och mytomspunna platser, kärleksfullt  inramat av Magnus och Ania med erfarenhet och passion. Allt var välorganiserat och fungerade oaktat om vi var i Amazonas djungler, med tält i bergen på 3800m eller i Cusco. Alla som vill ta del av uråldriga traditioner, kunskaper och samtidigt få personlig utveckling så rekommenderas denna resa varmt. Dessa veckor i Peru bär jag alltid med mig."
- Tomas Bech