Konferens

Söker du och ditt företag en stilla och vacker plats att hålla er konferens på? Vår målsättning är att skapa ett inspirerande och lugnt space för er att landa i. Där du och ditt företag kan mötas i en fin anda för att skapa de bästa förutsättningar för växande.

Stor vikt lägger vi vid de mjuka värderna och tror att en hälsosam och positiv personal är grunden till framgångsrik verksamhet.

Hos oss kan ni få möjlighet till meditation, yoga, mindfulness, personligt växande och inre ledarskap utifrån ett kognitivt förhållningssätt. Samt föreläsningar inom kost och hälsa.

Vi skräddarsyr er konferens efter era behov och önskemål. Vi erbjuder bl.a. två olika konferenspaket som ni kan välja mellan. Kontakta oss för offertförfrågan.

 

Välkomna!

Cirkelns kraft - i Tipi'n

 I alla tider har vi samlats kring den sprakande elden för utbyte & gemenskap
 

Tipin kan användas året om för det goda samtalet, vägledd meditation, storytelling, trumresa eller för en session av inre ledarskap och personligt växande. Tala med oss om hur ni tänker kring Er konferens.

Personligt växande - i Växthuset

Växthuset är på 50 kvadrat och är en perfekt mötesplats för både grupparbeten, föreläsning och tilltugg.

Kanske tillföra nya dimensioner till Er konferens, en vandring i örtagården och köksträdgården, tillaga något tillsammans.

Eller helt enkeln avnjuta naturen, stillheten och doften av grödor som växer.
 

Svetthydda, sjöarna och skogarna

Nerför tomten hittar du sjön, med den lilla sandstranden, ta ett morgondopp innan frukost.

Svetthyddeceremoni, är en kraftfull och djupgående process där ni som deltagare tillför en helt annan dimension  ert arbete.

Skogarna runtomkring Gaia erbjuder många spännande möjligheter.
 

Boka kursgård