Om oss

Vi som bor och driver Gaia Life är två levnadsglada entreprenörer som arbetar för att skapa ett hållbart liv.
Här lever vi nära naturen och hämtar vår inspiration och kreativitet ifrån Moder Jord. Vi vandrar den shamanska vägen och vår intention är att förmedla den urgamla kunskapen vidare att vi är en del av allt.
Vandra i skönhet är ett av våra ledord som är viktiga för oss. Genom att skapa och bygga upp en vacker plats där människor kan komma för växande, helande och finna gemenskap, känner vi att vi kan på så sätt göra en insats till en vackrare och mer kärleksfull värld.
Vi tror på att fred börjar inom oss själva och i en miljö som återspeglar detta kan vi lättare höra vår inre röst som visar oss vägen tillbaka hem.
Sakta men säkert skapar vi vårt paradis med våra djur, permakultur och ekologiskt odlande. En plats för läkning och växande i samklang med Moder Jord.

Ania & Magnus
 

Ania Munay

Ania är praktiserande Shamansk Prästinna, utbildad i  Familjeterapi, KBT, har över trettio års erfarenhet att hålla utbildningar i personligt och andligt växande, olika healingformer, mindfulness & inre ledarskap.

Hon är Entreprenören & egenföretagaren som inspirerat många att skapa sin dröm.
Ania arbetar med privatpersoner och företag med fokus på förändringsarbete, med lång erfarenhet av processarbete & leda samtalsgrupper.
Ania ställer de oväntade frågorna & lyfter fram det som behöver belysas för individens växande. Med en klarsynthet & stark inuition visar hon vägen till ett starkt inre ledarskap.
Ania är förtrogen med cirkelns dynamik och har arbetat med cirkelmodellen och Medicinhjulet. Hon brinner för att dela detta kraftfulla verktyg.

Magnus Munay

Magnus  är praktiserande Shaman, Kinesisk medicinare och Qigongmästare, utbildad i KBT, NLP practitoner.
Han är fredsmäklaren som medlar mellan parter.
Entreprenören som följer sitt hjärta och har modet att visa sin sårbarhet. Han har många års erfarenhet att arbeta i grupper med personligt växande och inre ledarskap.

Bakom hans lugn finns ett starkt seende där han plockar fram det som behövs i ljuset. Med försiktighet hjälper han individen att fortsätta sin resa framåt.

Du möter Magnus som en av lärarna på KBT utbildningen eller kanske tar du steget in i Manscirkeln - den fredlige krigarens väg...
 

Personalen på Gaia

Sofia Nilsson

Sofia arbetar som administratör här på Gaia. Hon är den som tar emot alla samtal, mailar och bokar in behandlingar, möten och utbildningar. Sofia sitter mest på kontoret och håller ordning på bokföring och fakturer. En klippa att ha då hon är mästare på att hålla ordning och struktur på den administrativa biten. Just nu är hon hemma och har mammaledigt.

Annette Noaksson

Anette tar hand om trädgård, djur och att det är fint och snyggt på gården. Hon lagar gudomlig mat till våra kursdeltagare och gäster.  Tillsammans planerar vi och skapar i hållbarhet och permakultur.
Hon har mycket kunskap att driva en gård med djur och odling vilket gör henne till en klippa på Gaia.
Anette är utbildad Shamansk healer på Gaia Life och arbetar i Gudinnans tjänst. Hon är Kundalini Yoga instuktör. Vi ser framemot att Anette kommer hålla sköna yoga retreater hos oss.

Emelie Lorné

Emelie är just nu vår klippa med att ta hand om telefon, mail och bokningar då Sofia har mammaledigt. Emelie går vår Shamanska Healing utbildning och är utbildad Reiki healer och Reikimaster. Emelie hjälper till med lite av varje och är duktig på att se till att det är ordning och reda här.